درآمد 300 ميليارد ريالي مردم استان فارس از توليد برق ...

به گزارش پایگاه خبری توانیر، حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه اندازی نیروگاه های خانگی برق خورشیدی از سال ٩٥ در استان فارس تاکنون، بیش از٣٨ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ٥٠٠کیلو وات در سطح استان با سرمایه گذاری ١٢٥ هزار میلیون ریال نیز مورد بهره برداری قرار گرفته است، اظهار داشت: علاوه بر نیروگاه های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ٥ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ٣.٢ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال است.
مدیرعامل توزیع برق فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ٢ هزار تا ٢٢٠٠  کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و این میزان تابش را برای نیروگاههای خورشیدی مناسب دانست.
وی درباره شرایط راه اندازی سامانه های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشید ی در استان فارس است و متقاضیان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.



لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات