مشارکت و همراهی شهروندان مسیر توسعه ساری را شتاب بیشتری می بخشد
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری ساری، دومین جلسه پرسش و پاسخ با محوریت موضوع " شهروندمداری" در ساعت ۲۰ روز دوشنبه ۹۷/۱۰/۱۰ در محل روابط عمومی عمارت شهرداری برگزار شد. هدف از این نشست شفافسازی عملکردها، مخاطب محوری و گردش آزاد اطلاعات در شهرداری ساری و بر اساس ارتباط دوسویه شهروندان با مدیریت شهری بوده و بهصورت مستمر توسط واحد روابط عمومی برگزار میشود.
در این نشست مصطفی احمدی فولادی شهردار منطقه ۱ ساری، پاسخگوی دغدغهها و سوالات شهروندان مناطق تحت مدیریت خود بود.
وی در ابتدای این جلسه، ضمن بیان برخی از سوابق مدیریتی خود به معرفی ویژگیهای جغرافیایی شهری منطقه ۱ ساری و مختصری از برنامه و فعالیتهای فنی و عمرانی و اجتماعی برای شهروندان پرداخت.
احمدی فولادی بیان داشت: "قرارگیری ۱۸ پارک به مساحت ۲۰ هکتار و فضای سبزی حدود ۷ هکتار در این منطقه و الحاق دو روستای زغال چال و هولا به شهر، منطقه ۱ را از مناطق مهم شهری در حوزه خدماترسانی قرار داده است."
این مسئول در ادامه ضمن بیان حضور در نشستهای ویژهای با برخی از اهالی محلات الحاقی در منطقه، ارتباط بیشتر با مردم از طریق حضور میدانی در میان شهروندان و شناخت دقیقتر و موثرتر دغدغههای آنان را جزو برنامههای خود برشمرد.
شهردار منطقه یک، در زمینه مهمترین پروژههای در دست انجام مدیریت شهری به طرحهای بزرگ و کوچک در این منطقه اشاره کرد و پروژه زیرگذر شهید علمدار واقع در میدان هلالاحمر که تابهحال بیش از ۹۰ درصد کار آن انجامشده است و بهسازی پیادهرو و مبلمان شهری در آن میدان و همچنین باند کندرو در ورودی شرقی ساری روستای هولا و زغال چال را، نمونههایی از طرحهای کلان مدیریت شهری نام برد.
احمدی فولادی در زمینه مشارکت شهروندان درروند اجرایی پروژهها و دلایل پرداخت عوارض افزود: بودجهها و وصولیهای شهرداری از اول سال تابهحال کاملاً محل هزینه کرد آنها مشخص است و تا دیماه حدود ۳۰ درصد از بودجه نوسازی وصولشده است. مطمئناً مردم نیز مطلعاند که شهرداری یکنهاد مردمی است و ما نیازمند حمایت و کمک مردم برای ارائه خدمات بهتر در سطح منطقه هستیم. اما متاسفانه با توجه به افزایش قیمت قیر کار برای ما خیلی سختتر شده است. برای آسفالت کل سطح منطقه به رقمی برابر ۳۲۰ میلیارد تومان نیاز داریم با توجه به بودجه کل منطقه که حدود ۱۳۰ میلیارد نقدی و حدود ۴۶ میلیارد غیر نقدی است و تنها بخشی از آن عمرانی است. به همین خاطر ما نیازمند مشارکت جدی شهروندان هستیم.
وی در ادامه در زمینه جمعآوری زباله به فعالیتهای مستمر واحد خدمات شهری در منطقه بهصورت شبانهروزی اشاره نموده و متولی اصلی آن را سازمان مدیریت پسماند دانست و نیز ضمن اشاره به طرحهایی همچون تفکیک از مبدا، تپش و قرار دادن کانکسهایی در سطح منطقه، آنها را نمونههایی از فعالیتهای اجرایی در این زمینه عنوان کرد.
احمدی فولادی در پاسخ به سوال دیگری در زمینه نهضت آسفالت و پیادهروسازی در برخی از نقاط همچون خیابان ۱۵ خرداد به اولویتبندی میزان عابرین از این مسیرها تاکید کرد و به اتمام پیادهروسازی در خیابانهای فرهنگ، قارن و بلوار ارتش و داراب و خیابان المهدی و نقاطی که تردد عابرین بیشتر بوده، اشاره کرده و گفت: اقداماتی هم برای سایر پیادهروها در نظر گرفتیم که یک نمونه آن خیابان ۱۵ خرداد و صبا است که از اوایل سال آتی آن را شروع خواهیم کرد.
وی در زمینه هدایت آبهای سطحی از بهبود یافتن وضعیت هدایت آبهای سطحی در سالیان اخیر اشاره نموده و تصریح کرد: کانالکشی در خیابانهای آرش، ملامجدالدین، بلوار خزر، ۱۸ دی و بلوار امام رضا اجرایی و به اتمام رسیده. و رفع مشکل گرههای کانالکشی و آبهای سطحی در برخی از نقاط ازجمله در خیابان ۱۸ دی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
این مسئول دربخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به سوالی با موضع یکسان نبودن عرض برخی از پیادهروها اظهار داشت: بافت شهری با وسعت زیادی متشکل از بافت قدیم است. و بسیاری از ساختمانها و بناها نوسازی نشده ما زمانی میتوانیم عرض پیادهروهای استاندارد داشته باشیم که همه ساختمانها نوسازی شده باشند. جاهایی که ضرورت بیشتری داشته باشد در اولویت است و با همکاری مالکین و واحد تملکات مقدار پلاکی که در معبر قرار دارد ، خریداری خواهد شد.
شهردار منطقه یک با اشاره به ترافیک شدید در خیابانهای فرهنگ و قارن، دلایل وجود ترافیک در این نقاط را مواردی مانند وجود مراکز درمانی و تجاری و عدم همکاری خود شهروندان به لحاظ استفاده از خودروهای تکسرنشین و پارکهای دوبله و سدمعبر در پیادهروها و خیابانها عنوان کرد و گفت: افزایش پارکینگهای عمومی در این نقاط و برنامهریزی برای سدمعبر و جمعآوری و ساماندهی آنها و بالا بردن سطح آگاهی شهروندان بخشی از برنامهریزیهای صورت گرفته است. ضمن اینکه افزایش تعداد و کیفیت وسایل حملونقل شهری بخشی از اهداف مدیریت شهری در سالهای آینده می باشد.
وی در ادامه بر درک مشکلات اقتصادی مردم توسط مدیریت شهری و نیز رعایت حقوق شهروندی و سلامت شهروندان تاکید کرده و گفت: ساماندهی و جایابی مطمئن دستفروشهابا رعایت حقوق شهروندی در دستور کار قرار دارد.
شهردار منطقه یک ، ادامه داد: شهرداری ساری بازارهای هفتگی را در نقاط مختلف شهر راهاندازی کرده و جمعهبازار را در دستور کار خود قرار داده تا بتواند که به بخشی از نیازهای شهروندان بیبضاعت، که ناچار هستند در شرایط بد اقتصادی کسب توشه کنند، خدماترسانی کند. قطعاً فقط شهرداری مسئولیت مستقیم در این حوزه را بر عهده ندارد و سایر دستگاههای دولتی نیز مسئولیتهای جدی دارند که بهخصوص در بخش اشتغال ورود کنند تا آرامش و نشاط شهروندی را در شهر شاهد باشیم.
احمدی فولادی در پاسخ به سوالی در زمینه ساختوسازهای شهری به کاهش ۴۰ درصدی این ساختوسازها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره کرده و دلیل آن را هم افزایش ناگهانی بسیاری از کالاها و مصالح ساختمانی و زمین عنوان کرد. همچنین وی برظرفیت خوب منطقه یک، در زمینه ساختوساز و بلندمرتبهسازی اشاره کرده و بهرهبرداری از بوستان ملل و بر رونق اقتصادی این منطقه به دلیل احداث این بوستان تاکید کرد.
احمدی فولادی ضمن تاکید بر برخورد جدیتر با نماهای جانبی و رعایت دقیقتر اصول ساختوساز در بافت شهرسازی و رعایت دقیق ضوابط شهرداری بهخصوص در زمینه بافتهای تاریخی افزود: هماهنگی شهرداری با نظاممهندسی ، نظارت بیشتری بر اینگونه سازوکارها ،استفاده از ظرفیت نخبگان و همکاری با سازمانهای متولی در شهرسازی و برگزاری نشستهای مشترک با سازمان نظاممهندسی نیز باید مستمر عملیاتی شود.
وی در ادامه در پاسخ به سوال شهروندان در فضای مجازی در زمینه دلایل صدور جواز برای اماکن تجاری و درمانی در خیابانهای پرترددی همچون قارن و فرهنگ به مجری بودن شهرداری در طرحهایی همچون طرح جامع و طرح تفصیلی و طرحهای ارسالی از سوی وزارت کشور ارسال نموده و خاطر نشان کرد: وجود چنین اماکنی باعث رونق بیشتر بافتهای مرکزی شهر خواهد شد.
در پایان شهردار منطقه یک ، بر نیازمند بودن مدیریت شهری بر همکاری و مشارکت شهروندان و جدیت بر ارائه خدمات مطلوب به شهروندان ساروی تاکید کرد.
لازم به ذکر است این جلسه پرسش و پاسخ بهطور همزمان از برخی شبکه های مجازی پخش شد.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری
نظرات