کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی یک ساله شد

کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی یک ساله شد


به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی، با تصویب هیئت وزیران در ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ به‌منظور هماهنگی، انسجام و پیگیری اجرای قوانین و مقررات موثر در تحقق سازگاری با کم‌آبی و تعادل منابع و مصارف آب در مناطق مختلف کشور، با مسئولیت وزیر نیرو و عضویت وزیران جهاد کشاورزی، کشور، صنعت، معدن و تجارت و روسای سازمان‌های حفاظت محیط زیست و برنامه و بودجه کشور تشکیل شد.
در راستای تحقق اهداف پیش‌گفته، کمیته تخصصی و کارگروه‌های استانی سازگاری با کم‌آبی شکل گرفت. پس از تشکیل کارگروه ملی و کمیته تخصصی، در یک سال گذشته تعداد ۱۱ جلسه کارگروه ملی و ۲۸ جلسه کمیته تخصصی با حضور ۱۵۸ نفر از متخصصان، مدیران و کارشناسان نهادهای عضو، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و مجلس شورای اسلامی برگزار شده است.
"بنفشه زهرایی" مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری آب و آبفای وزارت نیرو و دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی گفت: در این مدت ۱۳ برنامه سازگاری با کم آبی با همکاری کارگروه‌های استانی سازگاری با کم آبی تهیه شد که برنامه‌های مربوط به استان‌های هرمزگان و بوشهر تصویب و برنامه‌های اضطراری عبور از تنش سال ۹۷ استان‌های اصفهان و خوزستان نیز مصوب شده است. در اثنای فعالیت های کارگروه‌های استانی نیز بالغ بر ۱۰۰۰ مصوبه از ۱۵۱ جلسه استخراج شده است.
وی با برشمردن برخی از مهم‌ترین اقدامات این کارگروه ملی افزود: به تصویب رساندن مصوبه شماره ۱۰۷۸۰۲/ت۵۵۸۶۸ه مورخ ۱۵/۸/۹۷ هیئت وزیران و ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی محدودیت و ممنوعیت کشت برنج خارج از استان‌های گیلان و مازندران و به تصویب رساندن مجموعه تکالیف لازم در خصوص آزادسازی منابع آب شرب مصرفی در بخش‌های فضای سبز و خدمات شهری از جمله اقدامات کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی در یک سال اخیر بوده است.
زهرایی تصریح کرد: تهیه و تصویب تعرفه مصارف مازاد برق چاه‌های کشاورزی ظرف مدت سه سال و به‌صورت پلکانی و تصویب تعرفه مصرف آب شرب و بهداشت شهری مازاد بر الگوی مصرف در هیئت وزیران نیز که هم‌اکنون در مرحله ابلاغ است، از دیگر اقدامات این کارگروه به‌شمار می‌آید.

لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات