استمرار بازارهای هفتگی با هدف رونق اقتصاد شهری و رفاه شهروندی
از دیرباز در برخی از شهرها و روستاها، برپایی بازارهای هفتگی در نقاط مختلف با هدف رونق اقتصادی منطقه و سهولت دسترسی مردم به تامین مایحتاج روزانه مورد استقبال قرار گرفته است.
این بازارها که با نامهای ایام هفته مانند یکشنبه بازار، دوشنبهبازار و … . شناخته می شوند از کنار هم قرارگرفتن دستفروشان در نقطه مکانی ثابت و تعیین شده تشکیل گردیده که در این راستا کالاهای مورد نیاز روزمره مانند میوه جات ، سبزی جات ، خواروبار و پوشاک ارائه میشوند. این بازارها مناسبترین مکان برای خرید و فروش بدون واسطه بهشمار میروند و در جهت رونق اقتصادی شهری و به واقع زنجیره ای از تکاپو و پویایی شهردر حوزه اشتغال و اقتصاد شهری می باشد.
فلسفه وجودی بازارهای هفتگی ، ایجاد اشتغال ، رفاه حال شهروندی ، خرید محصولات کشاورزی با قیمت مناسب برای مصرف کنندگان و رونق بخش فعالیت های کشاورزان خواهد بود.
در این راستا مدیریت شهری نیز با برپایی این بازارها در نقاط مختلف شهر در طول هفته ، توانسته زمینه سهولت دسترسی شهروندان برای تهیه مایحتاج روزانه را فراهم آورده که این امر ضمن ایجاد رفاه شهروندی ، روان سازی ترافیک ، کنترل قیمت فراورده های کشاورزی را در پی داشته است.
مدیریت شهری با تاسیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده های کشاورزی شهرداری ساری بازارهای هفتگی را تحت نظارت این سازمان قرار داده و این سازمان با ساماندهی و برپایی بازارچه های جدید در محلات الحاقی ، ارائه کارت و کد شناسایی به دستفروشان ضمن ایجاد درآمد پایدار ، گستره ارائه این خدمات به شهروندان را نیز توسعه داده است.
شایان ذکر است ، ۱۴ بازار هفتگی از شنبه تا پنجشنبه در نقاط مختلف شهر و بازار شریف العلماء (بازار بزرگ روز ساری) از ساعت ۶:۳۰ الی ۲۱:۳۰ و بازار ملامجدالدین از ساعت ۸:۳۰ الی ۲۲:۳۰ تحت نظارت سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده های کشاورزی شهرداری ساری ، به شهروندان خدمات ارائه می دهند.
روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ساری شهرداری ساری
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری
نظرات