اجرای مستمر پاکسازی آرامستان های تبریز/ اشیای زائد و خطرناک جمع آوری می شود
به گزارش شهریار ، احد فلاحی اظهار داشت: علاوه بر وادی رحمت، در سطح شهر تبریز چندین آرامستان محله ای وجود دارد که برای نظافت و ساماندهی آنها همکاران مناطق مختلف شهرداری زحمات بسیاری متحمل می شوند .
وی با انتقاد از برخی بدعت ها و اقدامات خودسرانه و سلیقه ای در آرامستان های تبریز خاطرنشان کرد: متاسفانه نصب المان های غیرضروری و زوائد محیطی و بصری به بهانه های مختلف در حریم قبور به یکی از معضلات اصلی آرامستان های تبریز بدل شده و شکایات و گلایه های شهروندان را در پی داشته است .
وی یادآور شد: برخی از این نصبیات بصورت غیراستاندارد و در مکان های نامناسب صورت گرفته و برای زائران قبور خطرناک و حادثه ساز است .
فلاحی با اشاره به اینکه پرچم های نصب شده به میله های آهنی در برخی بلوک ها هم بر اثر باد و باران آسیب می بینند گفت: به لحاظ استفاده از نام ائمه اطهار(ع) و اسماء متبرکه، آسیب دیدن این پرچم ها از نظر شرعی نیز مورد اشکال است .
وی با تاکید بر اینکه پاکسازی، ایمن سازی و ساماندهی آرامستان های تبریز بر عهده این سازمان است اظهار داشت: اینکه عده ای با سلیقه شخصی بدون هماهنگی و سرخود اقدام به ایجاد تغییر در فضای آرامستان های تبریز می نماید، ضمن ایجاد آلودگی های بصری، ممکن است باعث آسیب برای سایر شهروندان باشد .
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز از شهروندان خواست تا برای ساماندهی و صیانت از شان و جایگاه اهل قبور، از حاشیه سازی و ایجاد المان های سلیقه ای خودداری کنند .
فلاحی با تقدیر از رسانه های جمعی در فرهنگ سازی حقوق و تکالیف شهروندی تصریح کرد: همکاری عموم مردم در ایجاد فضای مناسب در آرامستان های تبریز، ضروری و مفید خواهد بود.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز
نظرات