آسفالت سرد در شرایط بارندگی هم قابل استفاده است

آسفالت سرد در شرایط بارندگی هم قابل استفاده است

بابک شریفی در گفتگو با شهریار با بیان اینکه استفاده از آسفالت سرد در شهرداری تبریز برای اولین بار رخ داده است، اظهار داشت: این تکنولوژی یکی از شیوه های مدرن و مرسوم در جهان است و هم اکنون نیز در تمام کشورهای توسعه یافته از آن استفاده می شود.

او افزود: در زمان اجرای این آسفالت از تمام معاونین عمران و خدمات مناطق دهگانه دعوت شده بود تا در محل اجرای آن حضور داشته باشند.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری تبریز با بیان اینکه آسفالت سرد معمولا برای رفع مشکل چاله و ترک خوردگی های خیابان ها استفاده می شود اظهار داشت: لکه گیری و ترک زدایی از آسفالت ها جزو وظایف سازمان عمران نیست و به همین دلیل از معاونین خدمات و عمران مناطق دهگانه درخواست کردیم در صورت تمایل اقدام به خرید و دپو آسفالت سرد کنند.

شریفی در خصوص نحوه اجرای این آسفالت گفت: آسفالت سرد بدون نیاز به زیرسازی، قیر یا هر نوع عملیات دیگر اجرا می شود. آسفالت سرد به صورت بسته بندی در محل ریخته شده و بدون نیاز به هر گونه عملیات پس از آسفالت ریزی بهره برداری می شود.

او این اسفالت را امولوسیون قیر خواند و گفت: با توجه به ویژگی های خاص این اسفالت، در هر شرایط آب و هوایی قابل اجرا است. حتی در شرایطی که بارندگی در محل وجود داشته باشد و داخل چاله ایجاد شده نیز پر از آب باشد می توان این آسفالت ریزی را انجام داد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات