برخورد با آلودهكنندگان خاك وظيفه سازمان محيط زيست است
مديركل دفترحفاظت و مديريت زيست محيطي آب و خاك سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينكه قانون حفاظت از خاك يك قانون مترقي است، گفت: بر اساس اين قانون سازمان حفاظت محيط زيست مكلف است تا آلودگي و عوامل آلوده كننده خاك را شناسايي و با آنها برخورد كند.
به گزارش«پارما» از پايگاه اطلاع رساني سازمان حفاظت محيطزيست، علي مريدي با بيان اين افزود: بعد از حدود 10 سال پيگيري مستمر اين سازمان، قانون حفاظت از خاك خرداد ماه 98 به دولت ابلاغ شد. خاك يك منبع پايهاي است كه در كنار آب و هوا در سلامت و امنيت غذايي كشور تاثير گذار است و با تصويب اين قانون تا حد زيادي از تهديدات تخريب خاك مرتفع ميشود.
وي در خصوص قانون حفاظت از خاك و كليات آن تصريح كرد: اين قانون از دو قسمت فرسايش و حفاظت فيزيكي از خاك و آلودگي خاك تشكيل شده كه به ترتيب به سازمان جهاد كشاورزي و سازمان حفاظت محيط زيست محول شده است و در اين قانون بيشتر فعاليتها و صنايع مشمول نظارت سازمان حفاظت محيط زيست هستند.
مريدي نبود قانون حفاظت از خاك را يكي از دلايل فرسايش زياد خاك در كشور دانست و افزود: تاكنون يكي از دلايل فرسايش بيش از حد خاك در كشور ما نبود قانون بود كه منجر به از بين رفتن تالابها و مراتع ميشد كه اين مساله امنيت غذايي و منابع طبيعي را به مخاطره مياندازد.
مديركل دفتر حفاظت و مديريت زيست محيطي آب و خاك سازمان حفاظت محيط زيست گفت: بر اساس اين قانون سازمان محيط زيست مكلف است تا آلودگي و عوامل آلوده كننده خاك را شناسايي و با آنها برخورد كند و آلوده كننده به جز جريمهاي كه بايد پرداخت كند هزينه رفع آلودگي را نيز بپردازد.
وي در پايان ضمن تشكر از نمايندگان گفت: اين قانون، يك قانون مترقي و جامع است و از نمايندگان به دليل تصويب اين لايحه تشكر ميكنم و خوشحالم كه جامعه ما به بلوغ محيط زيستي رسيده كه از خاك پاسداري ميكند.
نظرات