ساماندهی رودخانه های شهرستان صومعهسرا در دست انجام است
![](http://www.glrw.ir/includes/tools/imgTools/image.php?img=/var/www/vhosts/glrw.ir/httpdocs/uploaded_files/DCMS/News_files/wrm_262a58_1576305168.jpg ;q=100 ;w=320px ;h=auto ;watermark= ;iw=700 ;ih=525)
![](http://www.glrw.ir/uploaded_files/DCMS/wysiwyg/images/rtl_arrow.gif)
جارچی گفت : شهرستان صومعهسرا با 13 رودخانه کوچک و بزرگ از جمله پسیخان، پیشرودبار، ماسولهرودخان، پلنگور، مرغک و خالکائی محل تجمیع رواناب سطحیِ سه شهرستان فومن، شفت و ماسال و تخلیهی آن به تالاب انزلی است.
مدیر امور منابع آب شهرستان صومعه سرا افزود : ویژگیهای توپوگرافیک شهرستان صومعهسرا (پست و همارتفاعبودن شهرستان) و حجم قابل توجه آورد رودخانهها (شامل جریان آب و رسوبات) موجب شده است این شهرستان در مواجهه با طغیان رودخانهها و وقوع سیلاب وضعیتی آسیبپذیر پیدا کند.
وی ادامه داد : از سوی دیگر درهمتنیدگیِ فرهنگ زیست و زراعت مردم شهرستان صومعهسرا با رودخانهها و توسعهیافتنِ بافت مسکونی این شهرستان در امتداد رودخانهها نیز بر شدت مخاطرات سیل افزوده است.
مدیر امور منابع آب شهرستان صومعه سرا اشاره کرد : با علم به موارد عنوان شده اداره منابع آب شهرستان صومعهسرا در چارچوب وظایف سازمانی خود در خصوص حفاظت از منابع آبهای سطحی و کاهش مخاطرات سیل اقدام به اجرای پروژههای ساماندهی رودخانه در سطح شهرستان صومعهسرا نموده است.
جارچی مدیر امور منابع آب شهرستان صومعه سرا از جمله پروژه های اجرا شده و در حال اجرای این اداره را ، ساماندهی رودخانه در روستاهای فلاحآباد، مردخه، کسما، قصابسرا، تنیان و سهسار همچنین لایروبی و بهسازی مسیلها و زهکشها در روستاهای گازگیشه، گوراب تولم، باقلاکش، چکوور، بهمبر، مازندرانمحله و آقامحله و پروژه های دیوارهسازی خاکی یا سنگی در روستاهای نوده، ازگُم، شیخمحله، نوکاشت (بهسازی نهر محمودکیان) و کُما (مقاومسازی ایستگاه پمپاژ کُما) بر شمرد.
نظرات