مطالبات مردم در ابعاد مختلف باید در طرح بازآفرینی محلات مورد توجه ...
رییس شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به نقش اثرگذار و مهم تسهیلگران در امر بازآفرینی محلات مورد هدف شهر گفت: مطالبات مردم در ابعاد مختلف باید در طرح بازآفرینی محلات مورد توجه قرار گیرد و این موضوع به عنوان یکی از مهم ترین رویکردها و اولویتهای مجموعه مدیریت شهری در دوره پنجم به حساب میآید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، محمدرضا حیدری در آیین افتتاحیه دفاتر تسهیلگری محلههای کشمیریها و تپل محله در منطقه ثامن با قدردانی از زحمات تمامی دستاندرکاران و پیشکسوتان در زمینه اجرای این طرح اظهارکرد: در صورت ورود شهروندان و ساکنان این منطقه به اجرای طرح بازآفرینی، افقهای روشنی را برای منطقه ثامن در جوار بارگاه نورانی حضرت رضا(ع) شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه از دفاتر تسهیلگری انتظار داریم تا به عنوان واسط مدیریت شهری و شهروندان نقشآفرینی کنند، افزود: این بافت ویژگیهای خاص خود را دارد و راهبردهای شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری در دوره پنجم نیز مشخص است؛ ما در بافت اطراف حرم مطهر رضوی اعتقاد داریم که باید روی سرمایههای معنوی و تاریخی سرمایهگذاریهای ویژهای صورت پذیرد.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تاکید بر لزوم نگهداری مکانهایی در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی که امکان حفظ آنها وجود دارد، متذکرشد: اینها همه هویت و سرمایه شهر است و باید نسبت به حفظ آنها حساسیت بیشتری داشت.
وی نکته مهم دیگر در این منطقه را لزوم حضور مردم دانست و گفت: باید تا جایی که امکان دارد، حضور مردم در منطقه ثامن تثبیت شود چرا که ظرفیت و پتانسیلی دارند که میتواند کمک شایانی به مبحث بازآفرینی داشته باشد.
حیدری اضافه کرد: در همین راستا تسهیلگران باید به این مقوله نیز ورودی جدی داشته باشند و بر اساس اصلاحاتی که قرار است در طرح اجرا شود، نظرات و مطالبات مردمی نیز لحاظ گردد.
وی با بیان این که ما نیز در شورای اسلامی شهر مشهد در دوره پنجم کاری خود، تمام تلاشمان را اعم از اختصاص اعتبارات و تصویب مصوبات کاربردی در این زمینه به کار گرفتهایم، ادامه داد: لایحهای نیز در شورای شهر به تصویب رسید که به واسطه آن تخفیفهای بسیار خوبی را برای ورود سرمایهگذاران و تشویق آنها به سرمایهگذاری در محلات مورد هدف بازآفرینی در نظر گرفته ایم.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر این که اولویت تمامی کارها در محلات مورد هدف بازآفرینی به ویژه منطقه ثامن، انجام اقدامات و فعالیتها به دست خود مردم است، افزود: حضور سرمایهگذاران فقط در زمانی توجیهپذیر است که کار موجود فراتر از توان و ظرفیت اهالی باشد.
وی با تاکید بر لزوم توجه مردم به ضوابط طرح خاطرنشان کرد: به دلیل امکان ارائه خدمات شهری به شهروندان این مناطق، ساکنان میتوانند با تجمیع پلاکهای خود با همسایگانشان، وارد فاز اجرایی بازآفرینی شده و از منافع موجود در آن استفاده کنند.
دوران کوچ دادن مردم و روش های بولدوزری به اتمام رسیده است
در ادامه رمضانعلی فیضی، رییس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دوران کوچ دادن مردم و روش های بولدوزری در محلات به اتمام رسیده است.
وبی ادامه داد: پنجمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد و به ویژه کمیسیون های اقتصادی و مناطق پیرامونی و کم برخوردار در زمان آغاز به کار با خلا بزرگی در ارتباط گیری محلات و شهروندن ساکن آن با مدیریت شهری مواجه بود.
وی با بیان این که منطقه ثامن مشهد از حیث جایگاه و نقش آفرینی شهری باید جایگاه اول جمعیتی و حضور خانواده ها را می داشت، ادامه داد: متاسفانه نگاه مسئولان به بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی و رویه های انجام شده در این حوزه به ویژه در بخش کالبدی و توسعه ای، باعث شد که آمایش نامتوازن جمعیتی و منطقه ای را در این محدوده شاهد باشیم.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به تدوین اساس نامه دفاتر تسهیل گری و نقش آفرینی این دفاتر در مقوله بازآفرینی شهری متذکرشد: امیدواریم با جلب مشارکت مردم بتوانیم به دو موضوع سرزمین و مردم سرزمین در امر بازآفرینی توجه ویژه ای داشته و اقدامات مثمر ثمری را در این زمینه انجام دهیم.
وی با بیان این که آمده ایم تا برای محلات هدف بازآفرینی، با مردم، میان مردم و برای مردم برنامه ریزی مشترک داشته باشیم، اضافه کرد: دفاتر تسهیل گری در این زمینه با خط رابط مردم و مدیریت شهری باشند و مطالبات شهروندان را به گوش مدیران شهر برسانند.
فیضی از تدوین یک بسته حمایتی از سوی کمیسیون های مناطق پیرامونی و کم برخوردار، اقتصادی و برنامه و بودجه برای توسعه اقدامات تسهیل گری خبر داد و بیان کرد: این مصوبه هم انگیزش لازم را در میان شهروندان به وجود خواهد آورد و هم باعث مشارکت آن ها در امر بازآفرینی خواهد شد.
نظرات