دوربین‌های پایش تصویری در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد

طی فراخوان سرمایه‌گذاری؛

دوربین‌های پایش تصویری در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد

شهردار کرمان گفت: برای اجرای پروژۀ دوربین‌های پایش تصویری در شهر کرمان، باید تمام دوربین‌ها در شرایط فراخوان سرمایه‌گذاری در اختیار سرمایه‌گذار قرار ‌گیرد.

به گزارش کرمان‌آنلاین، سیدمهران عالم‌زاده در نشست بررسی پروژۀ اجرای دوربین‌های پایش تصویری و فیبر نوری در شهر کرمان، که با حضور جمعی از مدیران استانی و شهری برگزار شد، ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان و روز شوراها گفت: این نشست، در ادامۀ جلسۀ مربوط به دوربین‌های پایش تصویری در استانداری و به دستور استاندار برگزار شده است.

وی عمدۀ مشکل در فاز دوم اجرای این پروژه را موضوع ضمانتی که سرمایه‌گذاران در خصوص استرداد وجوه حاصل از درآمد راهنمایی و رانندگی، از شهرداری می‌خواهند، دانست و با بیان این‌که برای این موضوع باید یک تفاهم‌نامۀ سه‌جانبه بین استانداری، شهرداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تنظیم ‌شود، گفت: در این تفاهم‌نامه باید تعهدات طرفین در خصوص استرداد وجوه حاصل از سرمایه‌گذاری مشخص ‌شود تا سرمایه‌گذار از این لحاظ دغدغه‌ای نداشته باشد.

شهردار کرمان افزود: پروژۀ فیبر نوری نیز به‌عنوان یک پارامتر درآمدزا می‌تواند در کنار دوربین‌های پایش تصویری برای سرمایه‌گذاری ارایه شود.

عالم‌زاده همچنین با اشاره به روز شوراها، شورا را یک پارلمان محلی دانست که کمک می‌کند تا نقطه‌نظرات مردم به شهرداری منتقل شود و شهر با نظر مردم و آن‌گونه که شایسته است، اداره شود.

وی با بیان این‌که  قطعاً چالش‌هایی از زمان شکل‌گیری شوراها تا امروز وجود داشته که خوشبختانه بخشی از این موانع رفع شده است، گفت: برای این‌که اختیارات شوراها در حوزه‌های برنامه‌ریزی و مدیریت شهری افزایش یابد تا به‌عنوان یک پارلمان محلی جایگاه قانونی خود را به اثبات برسانند، نیاز به تنظیم لوایح و تصویب قوانین است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز در این نشست با اشاره به میزان درآمد وصولی در حوزۀ جرایم اخذشده در سال گذشته، سهم کرمان را حدود دو میلیارد تومان در سال برآورد کرد و گفت: برای اجرای پروژۀ دوربین‌های پایش تصویری، سه روش پیشنهاد می‌شود؛ اول این‌که مثل عملکرد شهرداری در زمینۀ پارکینگ‌های حاشیه‌ای، با توافق نهادهای نظارتی، وجوه واریزی بابت جرایم قبل از خزانه به حساب شهرداری واریز شود تا سرمایه‌گذار درصدی از آن را برداشت کند.

جعفر رودری، استفاده از ظرفیت ماده 27 و واگذاری پروژۀ نیمه‌تمام به بخش خصوصی را به‌عنوان روشی مناسب در این زمینه دانست و افزود: روش منطقی و قانونی دیگر این است که پروژه‌ای را در شهرداری تعریف کنیم، کل عواید و هزینه‌ها بررسی شود و متناسب با آن، از ظرفیت بخش غیردولتی استفاده کنیم.

مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمان نیز در این نشست با اشاره به این‌که دوربین‌های ثبت تخلفات در رینگ پیرامومنی شهر، دوربین‌های درآمدزایی هستند و سایر دوربین‌ها، درآمدزا نیستند، گفت: لازم است توسعۀ پایش تصویری را تا رسیدن به ۹۰۰ دوربین دنبال کنیم.

خلیل همایی در ادامه، پیشنهاد استفاده از خودروهای سیار ثبت تخلفات از طریق نیروی انتظامی را ارایه داد و گفت: برای تجهیز محورها به دوربین‌های پایش تصویری می‌توان از طریق جذب سرمایه‌گذار اقدام کرد تا سرمایه‌گذاران از درآمد ناشی از اجرای این طرح استفاده کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به این‌که پروژۀ فیبر نوری یکی از پروژه‌های شهر هوشمند است، گفت: پروژه‌ای که برای شهروندان منفعت دارد، باید در قالب پروژۀ شهر هوشمند دیده شود.

مسعود الهامی افزود: در استان کرمان زیرساخت‌های هوشمندسازی آماده است؛ بنابراین، ضرورت دارد اداره‌کل ارتباطات و دستگاه‌هایی مانند سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، استانداری، شهرداری و چند دستگاه‌ دیگر که عمدتاً امور مردم را به عهده دارند، با هم تعامل داشته باشند تا چند پروژۀ اساسی تعریف کنیم و به این ترتیب با توسعۀ دولت‌الکترونیک و هوشمند‌سازی، تسهیل و روان‌سازی در امور مردم انجام گیرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اشاره به نصب دوربین‌های پایش تصویری در شهر کرمان گفت: شرکت‌های کرمانی باید از این فرصت استفاده کنند؛ چراکه جامعه به سمتی می‌رود که استفاده از فناوری شتاب گرفته است و این کار سودآوری فراوانی دارد.

الهامی تصریح کرد: دلیل تعلل شرکت‌های بومی برای ورود به این حوزه را متوجه نمی‌شوم؛ چراکه این شرکت‌ها باید از نگاه بومی‌گرایی شهردار کرمان بهره برده و در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان نیز در این نشست گفت: روزانه بین 180 تا 200 هزار تردد و 60 هزار تخلف توسط دوربین‌ها پایش تصویری ثبت می‌شود.

محمدعلی قنبری، پروژۀ پایش تصویری را یکی از پروژه‌های مهم شهر کرمان دانست و افزود: با راه‌اندازی دوربین‌های پایش تصویری، مردم بیشتر مسایل ترافیکی را رعایت می‌کنند و فضای تردد شهری ساماندهی و از تخلفات کاسته می‌شود.

لازم به ذکر است؛ در این نشست سرمایه‌گذاران حاضر در جلسه نیز، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص شرایط فراخوان دوربین‌های پایش تصویری ارایه کردند.

در این نشست مقرر شد پس از انتخاب سرمایه‌گذار در خصوص نصب دوربین‌های پایش تصویری، تمام دوربین‌ها در اختیار سرمایه‌گذار منتخب قرار گیرد.

همچنین مقرر شد فرخوان ساخت تونل ارتباطی نیز طی 10 روز آینده و فراخوان ساخت فاز دوم سیستم پایش تصویری، ظرف یک ماه آینده اعلام شود.

م.ا

لینک اصل خبر در سایت شهرداری کرمان

    منبع خبر

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان یک شهرداری در شهر کرمان می باشد

      نظرات