اختصاص ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت ریزی منطقه ۷ تبریز
به گزارش شهریار، اکبر پورخردمند در گفتگوی تلویزیونی برنامه تبریزیم با اشاره به افزایش اعتبار سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: یکی از مواردی که شهردار تبریز در سال جاری به آن بسیار تاکید دارد بهبود شرایط آسفالت معابر و خیابان ها بوده و در این راستا ۸۰ میلیارد ریال اعتبار به منطقه هفت اختصاص یافت که این میزان نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۰ میلیارد ریالی مواجه است.
وی با بیان اینکه عملیات آسفالت ریزی در سطح حوزه با مساعد شدن شرایط جوی آغاز شده، اظهار داشت: در ۴۰ روز نخستین سال جاری هزار و ۳۰۰ تن آسفالت لکه گیری و اساسی دستی در قالب پروژه های عمرانی و خدمات محله ای انجام شده و این روند در طول سال ادامه خواهد داشت.
پورخردمند در پاسخ به سوال مجری برنامه تبریزیم مبنی بر اینکه باتوجه به گفته شهردار کلانشهر تبریز که آسفالت ریزی های سال ۹۹ تا ۱۰ سال دوام دارند، آیا شاهد این موضوع در سطح منطقه هفت تبریز هم خواهیم بود، گفت: دوام آسفالت ها به دو عامل اساسی وابسته است که نخست کیفیت آسفالت بوده مرتبط با مجتمع تولید ی سازمان عمران و متولی آن معاونت عمران و شهرداری تبریز است و دیگری کیفیت اجرای آسفالت بوده که عمدتا در حیطه وظایف شهرداری های مناطق است و نهایت سعی و تلاش انجام می شود که اصول علمی و فنی در آسفالت ریزی رعایت شود.
شهردار منطقه ۷ تبریز محدوده خدمات شهری منطقه هفت تبریز را دو هزار و ۵۰۰ هکتار و محدوده حریم را در حدود ۱۶ هزار هکتار عنوان کرد که اکثریت مساحت محدوده در منطقه و برخی از جاده های حریم نیز تحت پوشش خدمات شهری و آسفالت ریزی قرار می گیرد.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای عملیات های عمرانی در راستای مدیریت آب های سطحی اشاره کرد و افزود: موقعیت توپوگرافی جنوب غرب تبریز، مشکل آب های سطحی را در فصل های بارندگی تشدید می کند که برای مدیریت روان آب ها، کانال ها و آبرو ها در سطح گسترده لایروبی اساسی شده است.
پورخردمند یادآور شد: خوشبختانه با پیش بینی های صورت گرفته و تدابیر اتخاذ شده قبلی از قبیل لایروبی، تمیز کردن کانال ها، ترمیم نقاط آسیب دیده به نحوی عمل شد که در بارندگی شدید اخیر هیچگونه مشکل اساسی در منطقه ایجاد نشد.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز
نظرات