ارزش‌گذاری‌های اشتباه در جامعه، اهمیت زندگی زناشویی را از بین می‌برد

ارزش‌گذاری‌های اشتباه در جامعه، اهمیت زندگی زناشویی را از بین می‌برد

داوود قاسم‌زادگان در گفت‌وگو با برنامه رادیویی #صبح_سیلک بیان کرد: خانواده‌ها نباید در امر ازدواج اعتماد و عزت نفس فرزندان خود را به مادیات گره بزنند، از این رو تامین جهیزیه سنگین و توجه به ظواهر ثروت و شخصیت افراد نمونه‌هایی از این نوع طرز فکر غلط در ازدواج است.

وی افزود: مراسم پرتکلفی مثل گرفتن پاتختی برای تماشای جهیزیه عروس توسط دیگران نمونه‌ای از بدعت‌هایی است که احساس ارزشمندی زندگی زوج‌های جوان را به مادیات پیوند می‌زند و تجربه ثابت کرده که بعد از برگزاری این نوع مراسم تجملاتی خانواده‌ها گرفتار حرف و حدیث‌های حاشیه‌ای می‌شوند.

قاسم‌زادگان بر لزوم شناخت و آشنایی کامل دختر و پسر با علایق و باورهای همدیگر در پیش از ازدواج را تاکید و خاطرنشان کرد: باورها، اعتقادات و ارزش‌های دینی، رعایت اصول اخلاقی، واکنش در برابر هیجاناتی مثل خشم، میزان توقعات، نحوه حل اختلافات، ارتباط با دوستان، اهداف و سبک زندگی، ارتباطات با خانواده و خویشاوندان، شرح وظایف زن و مرد، انتظارات، مسایل مادی، تربیت فرزند و... از جمله مهم ترین موضوعاتی است که دختران و پسران قبل از ازدواج باید از همدیگر بپرسند.

وی یادآور شد: جلسات اولیه خواستگاری با گفتگوهای یکی دو ساعته میان دختر و پسر برای انتخاب شریک مناسب و هم‌فکر کافی نیست و لازم است گاهی دختر و پسر تا مدت یک ماه برای شناخت کامل و کافی از یکدیگر صحبت و گفتگو کنند.

این استاد دانشگاه ازدواج آسان را پرهیز از تجمل گرایی دانست و افزود: ازدواج آسان به معنای کوتاهی در شناخت کامل و کافی دختر و پسر از همدیگر و تساهل در این موضوع نیست، چرا که هدف از ازدواج رسیدن به آرامش و ثبات روحی و روانی در سایه انتخاب آگاهانه و هم کفوی است.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری کاشان

    منبع خبر

    شهرداری کاشان

    شهرداری کاشان

    شهرداری کاشان یک شهرداری در شهر کاشان می باشد

      نظرات