درخواست ها برای ایجاد سرعت گیر به میزان 950 مورد در یک سال گذشته / ارتقاء فرهنگ و اصلاح رفتارهای ترافیکی در کاهش ایجاد سرعت گیرها نقش دارد

درخواست ها برای ایجاد سرعت گیر به میزان 950 مورد در یک سال گذشته / ارتقاء فرهنگ و اصلاح رفتارهای ترافیکی در کاهش ایجاد سرعت گیرها نقش دارد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری ارومیه از درخواست ایجاد سرعت گیر و سرعت گاه توسط شهروندان در طول یک سال  گذشته  به میزان  950  مورد  خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شهرداری ارومیه؛  سیروس ذاتی با اشاره به درخواست های متعدد شهروندان برای ایجاد سرعت گاه و سرعت گیر در معابر اصلی و فرعی شهر، بیان کرد: در سال گذشته نزدیک به 950 مورد درخواست برای ایجاد سرعت گیر در مناطق و معابر مختلف سطح شهر به سازمان حمل و نقل و ترافیک ارسال شده است.

به گفته وی  از این تعداد فقط در یک معبر درخواست ایجاد چند سرعت گیر شده است و به عبارتی این آمار مربوط به تعداد درخواست برای ایجاد سرعت¬گیر در معابر است و اگر تعداد سرعت گیرها محاسبه شود آمار بیشتر از این تعداد است.

ذاتی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از این درخواست ها اجرایی شده است،  اظهار کرد:  باتوجه به اینکه سرعت گیرها گاهاً خود باعث ترافیک و ایجاد نارضایتی در بین شهروندان می شود، سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تنها به 70  مورد پاسخ مثبت داده و سرعت گیر ایجاد کرده است.

وی افزود: تقریباً 7 درصد از درخواست ها بررسی و اجرا شده است.

ذاتی با بیان این که سیاست مجموعه حمل و نقل و ترافیک شهرداری این نیست که درکل معابر سطح شهر سرعت گیر یا سرعت گاه ایجاد کند، عنوان کرد:  این تعداد سرعت گیر ایجاد شده در سطح شهر به ویژه در معابر فرعی هم بیشتر به درخواست شهروندان بوده است.

وی بیان کرد:  قطعا اگر شهروندان و رانندگان علائم و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند نیازی به ایجاد سرعت گیر نخواهد بود و در مکانهایی که لازم باشد یک تابلو هشدار دهنده یا علائم کاهش سرعت می تواند جوابگو باشد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار ارومیه  با اشاره به اینکه ایجاد سرعت گیر سلیقه ای نیست و فرآیند تعریف شده ای دارد، گفت: در معابر اصلی شهر بنابر ضرورت و بر اساس حادثه خیز بودن آن معبر، کارشناسان سازمان با هماهنگی کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی موضوع را بررسی و در صورت تأئید اقدام به ایجاد سرعت گیر می کنند.

وی ادامه داد:  اما در سایر معابر که شهروندان درخواست ایجاد سرعت گیر دارند بعد از وصول درخواست، کارشناسان سازمان و پلیس راهنمایی و رانندگی بعد از بازدید میدانی و بررسی گزینه های دیگر هشدار دهنده ترافیکی، نسبت به ایجاد و یا عدم ایجاد سرعت گیر تصمیم گیری می کنند.

ذاتی خاطرنشان کرد: اجرای هرگونه طرح ترافیکی، موافقت یا مخالفت عده ای از شهروندان را به همراه دارد و هدف اصلی ما رضایت و منافع عمومی شهروندان در راستای رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی است.

وی گفت:  برای ایجاد سرعت گیرها هم همیشه عده ای موافق و عده ای از شهروندان هم نسبت به تعدد آنها گلایه دارند، لذا تنها گزینه مطمئن و کارساز در این زمینه ارتقاء فرهنگ ترافیکی و اصلاح رفتارهای ترافیکی است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار ارومیه  بیان کرد: ارتقاء فرهنگ ترافیکی و اصلاح رفتارهای ترافیکی مشارکت شهروندان و دستگاههای متولی فرهنگ را می طلبد هرچند مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری ارومیه در این زمینه گامهایی اساسی برداشته است که امید است با همکاری و همراهی مردم بتوانیم شهری روان و بدون حادثه ترافیکی داشته باشیم.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری ارومیه

    منبع خبر

    شهرداری ارومیه

    شهرداری ارومیه

    شهرداری ارومیه یک شهرداری در شهر ارومیه می باشد

      نظرات