طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان مورد استقبال قرار می‌گیرد

طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان مورد استقبال قرار می‌گیرد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ساری، علی‌اصغر اباذری سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مرکز مازندران، بابیان اینکه از رونمایی پروژه کارت شهروندی (ساری کارت) و بهره‌برداری آن در شهر ساری حدود هفت سال می‌گذرد، یادآور شد: در آن مقطع پرداخت كرايه اتوبوس و تاکسی، تاکسی‌متر، پاركومتر، استخر، سينما و نانوايی در این کارت تعریف شده بود  و هدف مجموعه سازمان فاوا توسعه این پروژه و گسترده شدن آن در بخش‌های مختلف خریدهای شهروندان بود.

اباذری با اشاره به اینکه عدم سطح سواد الکترونیکی و فرهنگ‌سازی از بارزترین مشکلات این طرح در شهر ساری و حتی دیگر شهرهای بزرگ همچون تهران و مشهد بوده است، افزود: لازمه تحقق چنین پروژه‌هایی فراگیر شدن آن در خانواده‌ها و تبلیغ درست آن است که متأسفانه در این بخش به خوبی عمل نکردیم.

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری ساری گفت: با توجه به قرارداد منعقده این پروژه در آن مقطع، انرژی زیادی از شهرداری در حوزه تأمین نیروی انسانی و منابع مالی گرفته شد و از آن‌سو ، هیچ منفعت و درآمد پایداری برای شهرداری حاصل نشد.

وی با اعلام اینکه ما به این اصل قائلیم که باید طوری این پروژه اجرا می‌شد تا حداقل شهرداری در این بخش متضرر نمی‌شد، تصریح کرد: امروز شرکت‌های بزرگی در کشور در حال خدمات‌رسانی الکترونیکی هستند که تبدیل به غول‌های بزرگ اقتصادی و بدون رقیب شده‎اند. حرف ما این است که شهرداری نیز با توجه به بسترهای موجود در حوزه های نیروی انسانی و زیرساخت‌های که در اختیار دارد باید به سطحی از درآمد پایدار برسد تا بتواند سطح خدمت‌رسانی‌های خود در بخش الکترونیک یا هم‌راستا با شهر هوشمند را گسترش دهد.

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری ساری تصریح کرد: حرکت در مسیر اجرای آیتم‌های یک شهر هوشمند کار بسیار سختی است. متأسفانه پراکندگی خدمات و زیرساخت‌های شهری، موازی کاری‌ها بی‌دلیل و یکپارچه نبودن مدیریت شهری بر این سختی‌ها افزون می‌شود خدا را شاکریم در سال‌های اخیر پروژه بزرگ فیبر نوری از سوی سازمان فاوا در سطح شهر ساری اجرا شد و این پروژه به عنوان یک زیرساخت اختصاصی و کلیدی می‌تواند ما را در ارائه بسیاری از خدمات الکترونیکی یاری کند.

اباذری با اشاره به رو به اتمام بودن قرارداد شهرداری با پیمانکار مجری ساری کارت بیان کرد: با توجه به قرارداد منعقده، دست شهرداری در این پروژه بسته بود اما با به پایان رسیدن این قرارداد، امیدواری ما بیشتر شد و ازاین‌رو در ابتدای سال جاری جلساتی با کارشناسان سازمان مبنی بر اجرای گام دوم این پروژه برگزار کردیم.

وی با عنوان اینکه باید در گام دوم اجرای پروژه کارت شهروندی بسیار حساب‌شده رفتار کرد تا پنجره‌ای نو به روی شهروندان گشوده شود، گفت: با توجه به گسترش سطح فناوری اطلاعات و سواد الکترونیکی مردم و نگاهی به فعالیت‌های مشابه مجازی در حوزه پرداخت‌های آنلاین باید دست به نوآوری بزنیم تا بتوانیم شهروندان را به استفاده بیشتر از ساری کارت ترغیب کنیم.

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری ساری بابیان اینکه کارشناسان مجرب سازمان فاوا در حال فعالیت هستند، اضافه کرد: ابتکار، خلاقیت، نوآوری و مدل‌های جذاب در حوزه خدمت‌رسانی الکترونیکی حدومرز نمی‌شناسد و گاهی یک طرح بزرگ از یک نوجوانی که حتی تحصیلات عالیه ندارد، ممکن است خلق و ارائه شود. به همین منظور از همین جا از همه شهروندان، به ویژه نخبگان خواستاریم تا ما را در گام دوم پروژه ساری کارت یاری کنند.

اباذری با عنوان اینکه در نظر داریم قرارداد کارت شهروندی به گونه ای تنظیم شود تا با توجه به پیشرفت فناوری و لزوم به‌روز بودن خدمات، هرزمانی که احساس نیاز کردیم به آن متمم اضافه کنیم، اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان با ارائه طرح‌های نوین می‌توانند کمک مؤثری در اجرای این طرح داشته باشند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری

    منبع خبر

    شهرداری ساری

    شهرداری ساری

    شهرداری ساری یک شهرداری در شهر ساری می باشد

      نظرات