قابلیت اشتراک تجربه موفق طرح معتمدین محلی با سایر شهرهای کشور
سید مرتضی حسینی در گفتوگو با برنامه #صبح_سیلک با اشاره به اینکه همیشه مشارکت مستقیم مردم اتفاقات خوبی را در عرصه هنر و معماری کاشان از گذشته تاکنون رقم زده، بیان کرد: در دوران شیوع کرونا هم پشتوانه موفقیت کادر درمان ورود خیرین سلامت به عرصه تامین تجهیزات و پشتیبانی و تدارکات بود.
وی ویژگیهای حکمرانی ایدهآل را یادآور شد و عنوان کرد: در حکمرانی ایدهآل که طی سه دهه اخیر در ادبیات مدیریت مطرح شده، عناصری مثل شفافیت، پاسخگویی، عدالت، مسئولیتپذیری و ... در سایه تعامل دوسویه با محوریت مشارکت پذیری به چشم میخورد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی شهرداری کاشان با بیان اینکه پرداخت عوارض شهری به عنوان تنها منابع مالی شهرداری توسط شهروندان به صورت سالیانه و بدون ابزار اجرایی یا قطع قهری خدمات صورت میگیرد، گفت: این مبالغ پرداختی نسبت به میزان خدمات وسیع کمی و کیفی شهرداری به شهروندان چشمگیر نیست.
حسینی خاطرنشان کرد: در موضوع مشارکت شهروندی پیشینه غنی تاریخی دارد و مردم این شهر در دورانهای مختلف تاریخی اهتمام به ساخت و توسعه امور عامالمنفعه در قالب وقفیات، نذورات و دیگر کارهای خیر برای اداره شهر پرداختهاند.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری نهاد عمومی خدمترسان و غیردولتی است گفت: منابع این نهاد محدود و نیازهای شهروندان نامحدود است و قطعا شهروندان به رفع نیازهای فراوان امید دارند.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی شهرداری کاشان افزود: طرح معتمدین محلی راهکاری بود که علاوه بر جایگاه شورای اسلامی شهر در بررسی مشکلات شهروندی مورد توجه قرار گرفت و بعدها با حضور نمایندگان سمنها و تشکیل مجلس مشورتی، مشارکتهای شهروندی صورت دیگری پیدا میکند.
حسینی منابع محدود شهرداری در برابر انتظارات فراوان معتمدین از این نهاد را یادآور شد و گفت: انتظار مدیریت شهری این است که تعهدات دوسویه شهرداری با شهروندان با پرداخت به موقع عوارض شهری انجام شود و ثمره این مشارکت در قالب پروژه های عمرانی بصورت چندبرابری به مردم بازگردد.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری کاشان
نظرات