محرومیت زدایی از نواحی کمبرخوردار شهری با اجرای خدمات عام المنفعه خیرین
حسین حیدریان در گفتگو با برنامه #صبح_سیلک، بر اهمیت سرمایههای اجتماعی و مشارکت عمومی تاکید کرد و گفت: علاوه بر توجه به ارکان این اصل یعنی اعتماد، مشارکت و همیاری باید به مبناهای مشارکت یعنی آگاهانه، مستمر و سازمان یافته بودن آن اهتمام ویژه داشت.
وی با بیان اینکه در فعالیت های مجمع خیرین عمران و توسعه شهری کاشان، مشارکت خیرین با آگاهی و برنامه ریزی کامل و مستمر صورت میگیرد، تصریح کرد: خیرینی در کاشان داریم که بنا به نیاز برای رفع کاستیها در هر حوزه مانند مدرسهسازی، سلامت، مسکن ورود پیدا می کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین عمران و توسعه شهری کاشان ، این مجمع را بستری برای افزایش مشارکت اجتماعی و تقویت حس تعلق به شهر دانست و افزود: باتوجه به گستردگی وظایف شورا و شهرداری، خیرین در عرصه مسایل فرهنگی و نهادینه کردن حس تعلق به شهر در نهاد شهروندان می توانند کمک شایانی کنند.
وی اهتمام خیرین در مسایل مدیریت شهری مانند توسعه ایستگاه های آتش نشانی و تامین امنیت شهر را یادآور شد و اذعان کرد: ریزپروژههای نیازمند مشارکت خیرین در مناطق پنجگانه احصا شده تا جایی که خیرین برای تنگناهای آسفالت معابر و جایگزینی آن با بلوک فرش هم اعلام آمادگی دارند.
رئیس سابق شورای اسلامی شهر، بروکراسی اداری در اخذ مجوزهای لازم برای انجام پروژه های شهری را ملالت بار خواند و تبیین کرد: تسهیل این بروکراسی ها در دستور کار مجمع قرار دارد تا شهرداری در صدور مجوزهای لازم برای اجرای پروژه ها تسریع کند و نیت خیر خیرین را هرچه زودتر جامه عمل بپوشاند.
وی اختصاص زمین، تامین انشعابات، نقشه، انتخاب مشاورطرح و تمام مقدمات اداری و اجرایی برای پروژه های خیرساز را یادآور شد و گفت: اعتبار نیمی از پروژه های خیرسازی که ۵۰ درصد آن توسط خیر اجرا شود از سوی شهرداری تأمین می شود و حتی نام پروژه می تواند به نام فرد خیرخواه ثبت شود و وی در اداره آن بعنوان عضوی از هیئت امنا فعالیت کند.
نظرات