آماده هرگونه همکاری جهت رفع موانع بازآفرینی و اصلاح بافت محلات هدف  ...

آماده هرگونه همکاری جهت رفع موانع بازآفرینی و اصلاح بافت محلات هدف ...

آماده هرگونه همکاری جهت رفع موانع بازآفرینی و اصلاح بافت محلات هدف هستیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمد رضا حیدری درنشست با مدیران دفاتر تسهیل گری محلات که با حضورشهردار مشهد، برگزارشد، اظهار کرد: همکاران ما در شورای شهر در جریان بخش زیادی از مشکلات دفاتر و اقدامات انجام شده از سوی آنها هستند.
وی با بیان این که سازمان بازآفرینی و دفاتر تسهیل گری یک نهاد نوپا هستند، اظهارکرد: اگر آن را با گذشته مقایسه کنیم می بینیم که سال ۹۶ تنها در شهرداری مشهد اداره ای زیرمجموعه معاونت شهرسازی وجود داشت که درحوزه بافت های فرسوده فعال بود .
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: تبدیل شدن این اداره به یک سازمان با ساختاری مشخص و ایجاد دفاتر تسهیل گری به عنوان بازوان اجرایی آن نشان دهنده عزم و توجه مدیریت شهری برای ورود به بحث بازآفرینی محلات هدف است.
حیدری با اشاره به این که عملیاتی کردن بازآفرینی محلات شهری، نیاز به سازوکار و سازمان دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع، سازمان بازآفرینی فضاهای شهری در شهرداری مشهد تشکیل شد.
وی اضافه کرد: این سازمان به یکسری شرکای اجتماعی، اقتصادی و تخصصی نیاز دارد که بخشی از آن دفاتر تسهیل گری و مهمتر از آن مردم و سرمایه گذاران هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: سازمان بازآفرینی؛ سازمان نوپایی است و مشکلاتی نیز در ابتدای کار وجود دارد اما عزمی موجود و کاری که انجام شده است نشان دهنده آن است که اعتقاد جدی به این کار در مدیریت شهری وجود دارد.
حیدری گفت: شورای شهر به طور خاص در خصوص بازآفرینی بافت ها و محلات شهری مصوباتی را داشته است که مهمترین آن تصویب بسته های تشویقی بود، که با زحمات زیادی به تصویب و مرحله ابلاغ رسیده است .
وی با اشاره به این که بسته های تشویقی ظرفیت خوبی برای بازآفرینی محلات هدف است، ادامه داد: اما یکی از مهمترین نیازها برای موفقیت در این مسیر جلب اعتماد و مشارکت مردم و افزایش سرمایه اجتماعی در محلات است که می تواند در غالب پروژه هایی که از سوی دفاتر تسهیل گری ارائه می شود، رخ دهد.
رئیس شورای شهر مشهد اظهار کرد: کارهایی که در حوزه اجتماعی، فرهنگی، خدماتی و اقتصادی از سوی دفاتر تسهیل گری انجام می شود، می تواند به اعتماد سازی و جلب مشارکت مردم برای اصلاح کالبد و بافت که هدف اصلی است کمک کند.
حیدری بیان کرد: تجربه نشان داده که در یک فضای بی اعتمادی و نبود زیرساخت های لازم برای مجموعه های تسهیل گر اتفاقی برای اصلاح کالبد و بافت رخ نداده است.
وی با بیان این که طی سال های گذشته اعلام شد که بافت های ناکارآمد و فرسوده باید ظرف ۱۰ سال اصلاح شوند، افزود: تاکنون در این زمینه هیچ اتفاقی رخ نداده است که علت آن عدم وجود ابزارهای لازم است، لذا با توجه به این موضوع طی یکسال گذشته به دنبال ایجاد ابزارهای لازم بوده ایم.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با توجه به فرصتی که در طرح های تفصیلی برای بازآفرینی شهری وجود دارد، پیشنهاد می دهم که دفاتر تسهیل گری نیز در جلسات کارگروه بررسی طرح های تفصیلی حضور داشته باشند تا اگر دغدغه هایی در خصوص این طرح ها وجود دارد، در این کارگروه مطرح و از پیشنهادات ارائه شده دفاع کنند.
حیدری بیان کرد: در حال حاضر هر ماه طرح تفصیلی مرتبط با یک حوزه بررسی می شود و تا پایان سال باید بررسی طرح های تفصیلی حوزه های مختلف شهر مشهد بررسی و در شورای شهر به تصویب برسد لذا دفاتر تسهیل گری نیز می توانند از این فرصت برای پیشبرد اهداف که همان اصلاح کالبد و بافت محلات هدف است استفاده کنند.
مجید خبیری

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات