۵ سالگی پروژه احداث مصلی بندرعباس
احداث مصلی بندرعباس یکی از بزرگترین آرزوهای مردم بندرعباس و استان هرمزگان است که با مشکلات مالی مواجه و بی پولی گریبان گیر پروژه شده است.
به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) احداث یک مصلی مناسب در شهر بندرعباس برای برگزاری نماز جمعه و همچنین برگزاری سایر مراسم مذهبی همواره یکی از آرزوهای دیرینه مردم بندرعباس بوده و هست.
مصلی قدس بندرعباس پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به محل برگزاری نماز جمعه در بندرعباس تبدیل شد. این مصلی در مرکز شهر بندرعباس با امکانات بسیار کمی برای برپایی نماز جمعه در بندرعباس احداث شده بود و چیزی به عنوان سیستمهای خنک کننده به علت باز بودن فضای این مصلی در آن وجود نداشت. شرایط آب و هوایی و گرمای بیش از حد هوا در بندرعباس موجب شده بود تا مردم همواره با تحمل گرمای بیش از حد نماز جمعه را اقامه کنند.
از سال ۸۶ احداث یک مصلی بزرگ با تمامی امکانات در دستور کار مسئولان استان هرمزگان قرار گرفت. به همین علت فضای سابق مصلی قدس بندرعباس تخریب و محل برگزاری نماز جمعه به گلزار شهدای بندرعباس انتقال یافت.
با وجود گذشت بیش از چهار سال از زمان آغاز احداث مصلی بندرعباس، سرعت احداث این مصلی بسیار آهسته بوده و در حال حاضر تنها اسکلت و بخش کوچکی از دیوارهای این مصلی ساخته شده است.
عدم وجود نگاه کارشناسی در خصوص ساخت مصلی و همچنین سهل انگاری در انتخاب پیمانکار پروژه مسجد جامع شهر سبب شد با وجود همه وعده های داده شده و گذشت چندین سال این پروژه نیمه کاره و بلاتکلیف بماند.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان در خصوص روند احداث مصلی بندرعباس بی پولی را اصلی ترین مشکل احداث این مصلی دانست.
وی عنوان کرد: احداث مصلی بندرعباس اگر با همان روندی که آغاز شده بود ادامه پیدا می کرد در حال حاضر شهر بندرعباس دارای یک مصلی مناسب بود اما متاسفانه به علت نبود منابع مالی آن روند ادامه پیدا نکرد.
امام جمعه بندرعباس در گفتگو با مهر ضمن اشاره به عدم کمک دولت به مصلی بندرعباس، اظهار داشت: دولت تا کنون یک ریال هم برای احداث مصلی بندرعباس هزینه نکرده و جمع کمکهای مردمی به مصلی بندرعباس هم در مجموع نزدیک به ۳۰۰ هزار تومان است.
نعیم آبادی با اشاره به واگذاری احداث مصلی بندرعباس به شرکت صخره سازان، تصریح کرد: طی توافقی که با این شرکت صورت گرفته قرار شده تا شرکت صخره سازان از محل فروش واحدهای تجاری، مجتمعی که در کنار مصلی در حال احداث است، مصلی بندرعباس را بسازد که به همین علت باید مجتمع تجاری با سرعت بیشتری ساخته شود.
وی افزود: من به عنوان امام جمعه بندرعباس از هرکس دیگری از نبود مصلی در شهر بندرعباس ناراحت تر هستم اما افرادی که از روند کند ساخت مصلی شکایت می کنند باید بدانند که مصلی بندرعباس هیچ بودجه ای در اختیار ندارد و اگر می توانند باید به مصلی بندرعباس کمک مالی کنند.
باید به این نکته توجه داشت که دولت بسیاری از منابع مالی خود را به علت وجود بندر شهید رجایی، پالایشگاههای نفت و گاز، کارخانه های فولاد و آلومینیوم و بسیاری از صنایع دیگر از طریق استان هرمزگان به دست می آورد اما حتی یک ریال هم برای احداث یک مرکز بزرگ فرهنگی که به گسترش فرهنگ نماز در جامعه کمک می کند هزینه نکرده است.
نظرات