دستگیری دو متخلف شکار و صید در شهرستان سمیرم

دستگیری دو متخلف شکار و صید در شهرستان سمیرم

دو متخلف شکار و صید در شهرستان سمیرم شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش«پارما» محمد عباسی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سمیرم گفت: مأمورین یگان حفاظت محیط زیست این اداره ضمن گشت و کنترل مناطق و زیستگاه ها و مناطق آزاد شهرستان سمیرم دو متخلف شکار و صید را شناسایی و دستگیر کنند.

وی افزود: متخلفان پس از مشاهده مامورین اقدام به فرارکردند که پس ازتعقیب و گریز دستگیر شدند.

وی اظهار داشت: از این متخلفان یک قبضه سلاح دولول کالیبر 12 متعلق به غیر دستگیر ،کوله پشتی و ادوات شکار کشف و ضبط شد.

عباسی افزود:این متخلفان برخلاف قانون و مقررات شکار و صید اقدام به شکار حیوانات وحشی ، همچنین اقدام به حمل سلاح و مهمات متعلق به غیر نموده بودند،دستگیر و پرونده مقدماتی تشکیل و متخلفین با تنظیم شکوائیه به دادستان شهرستان معرفی شدند.

برابر قوانین و مقررات جاری کشور هرگونه اقدام به شکار و صید حیوانات وحشی بدون کسب مجوزهای لازم تخلف محسوب شده و در صورت مشاهده با متخلفین برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.


لینک اصل خبر در سایت اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان

    منبع خبر

    اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان

    اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات