هدف شورای پنجم ارتقا مولفههای زیست محیطی است
به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر تبریز، عبداله تقی پور اظهار داشت: بسیاری از باغها در تبریز فدای توسعه شده است.
وی تاکید کرد: توسعه ناموزون محصولی جز شرایط فعلی نداشته و از بین رفتن باغها و افزایش ساختمان سازی را موجب می شود.
تقی پور افزود: همت شورای پنجم در این است که در حوزه توسعه فضای سبز و افزایش سرانه فضای سبز اقداماتی صورت گیرد.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری تصریح کرد: مواردی توسط سازمان سیما منظر و فضای سبز مطرح شده و در شورا تصویب شده و سال ۹۹ سال نهضت فضای سبز نامگذاری شد.
وی با تاکید بر ارایه گزارشی اجمالی در حوزه های توسعه فضای سبز توسط مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز گفت: اگر این توسعه فضای سبز اتفاق بیفتند اقدام بسیار موثری برای آیندگان خواهد شد.
تقی پور اضافه کرد: این کمیسیون، یک کمیسیون تخصصی است و تمام موارد به صورت چکش کاری شده مورد بررسی قرار می گیرد. ما با توجه به موارد مطرح شده باور داشتیم که میتوانیم سال جاری را در واقع سال نهضت توسعه فضای سبز بنامیم و این شعار را محقق کنیم.
رییس کمیسیون محیط زیست و فضای سبز اظهار داشت: اگر تاکنون در خصوص عملکردهای صورت گرفته هیچ موافقت و اعتراضی نکردیم قصد ارزیابی داشتیم چرا که هدف ما ارتقا مولفه های زیست محیطی است.
تقی پور با بیان اینکه گزارش تملک باغات را گرفتیم گفت: شاید مسیری که مد نظر سازمان است تملک نشده اما ما تملک باغات در معرض خطر را در نظر گرفته بودیم و تا کنون پنج هکتار در این زمینه تملک شده است.
وی ادامه داد: تملک دیگر باغات نیز مد نظر بوده و کمیسیون محیط زیست پیگیر این موضوع است.
رییس کمیسیون محیط زیست و فضای سبز اضافه کرد: ما متوجه تفاوت درختچه و نهال هستیم و می دانیم قرارداد در خصوص نهال بوده و امروز در شهر ما بیش از هرچیز فضای سبز و پارک و پیاده راه اهمیت دارد.
تقی پور اضافه کرد: میزان پروژه های عمرانی را برای افزایش میزان توسعه فضای سبز کاهش داده ایم و ایمان داشتیم که شهرداری تبریز می تواند یک میلیون اصله نهال را غرس کند.
وی در خصوص کمبود آب اظهار داشت: ۳۰۰ هکتار در تبریز چمنکاری وجود دارد و آب مصرفی آن پنج میلیون متر مکعب است با این میزان آب، تعداد بسیار بالایی درخت می توان آبیاری کرد.
در ادامه محرم محمدزاده گفت: خوشبختانه بودجه بسیار مناسبی برای این امر در نظر گرفته ایم و مشکل مالی نداریم.
وی تاکید کرد: امروز مدیران شهرداری پارک های محله ای ساخته شده و فضای سبز ایجاد کردند و این امر اقدام مناسبی است.
شکور اکبرنژاد نیز گفت: در دنیا در خصوص فضای سبز اقدامات مناسبی انجام شده از جمله آن میتوان به کاشت عمودی، انتقال نور طبیعی به زیر زمین ها و کاهش میزان تبخیر آب اشاره کرد.
وی تصریح کرد: موضوع مورد بحث دیگر کاشت بعضی درختان حساسیت زا است که برای شهروندان مشکلاتی ایجاد کرده اند و باید در کاشت درختان به این موضوع توجه شود.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز
نظرات