شاخص بهره‌مندی آب سالم در شهرستان چابهار بیش از ۴۸ درصد است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "علی‌رضا قاسمی" با اشاره به اینکه طبق این آمار شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم در شهرستان‌های چابهار و دشتیاری ۴۸.۸۸ درصد است، افزود: در حال حاضر ۲۶۳ روستای شهرستان چابهار دارای تأسیسات آب آشامیدنی است و حدود ۴۱ درصد روستاها به صورت سیار آبرسانی می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه تمامی روستاهایی که دارای تأسیسات و آب بهداشتی هستند در کنار روستاهای فاقد شبکه با تانکر آبرسانی می‌شوند، گفت: اعتبارات بخش آبرسانی سیار اندک بوده و جوابگوی هزینه‌ها نیست، اما با این وجود در سال گذشته ۳۵ میلیارد تومان در بخش آبرسانی سیار هزینه شده است و آب به صورت رایگان و با سهمیه ۱۵ لیتر در شبانه روز برای هر فرد توزیع می‌شود.

قاسمی با اشاره به اینکه عقب ماندگی تاریخی سیستان و بلوچستان از حیث تأمین آب پایدار به دلیل حجم بالای کار و پراکندگی فراوان استان و در پی آن تحمیل هزینه‌های گزاف است، گفت: در سال ۹۹ از محل اعتبارات متمرکز ملی برای استان سیستان و بلوچستان، ۱۵۶ میلیارد تومان مصوب و ابلاغ شده که با تخصیص کامل اعتبارات، برنامه تأمین آب پایدار ۱۷۳ روستا با جمعیت ۵۳ هزار نفر در کل استان تا پایان سال مالی ۹۹ در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان قرارگرفته است.

وی تصریح کرد: به منظور توسعه آبرسانی روستایی و ارتقا شاخص بهره‌مندی آب شرب در حوزه شهرستان‌های چابهار و دشتیاری برنامه افزایش جمعیت بهره‌مند تا ۱۵۰ هزار نفر در سال جاری در دستور کار قرار دارد که با تأمین اعتبارات لازم محقق خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود تا اواسط سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: همچنین آبرسانی به تعداد ۵۲ روستای زیرمجموعه مجتمع آبرسانی «تلنگ» با جمعیت ۲۸ هزار و ۷۰۰ نفر در مرحله نهایی است و در آینده نزدیک به روستاهای بهره‌مند اضافه خواهد شد.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات