بازیافت روزانه ۴۰ تن کاغذ با بهره‌برداری از فاز ۲ کارخانه بازیافت  ...

بازیافت روزانه ۴۰ تن کاغذ با بهره‌برداری از فاز ۲ کارخانه بازیافت ...

 بازیافت روزانه ۴۰ تن کاغذ با بهره‌برداری از فاز ۲ کارخانه بازیافت کاغذ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در حال حاضر در کلان شهر مشهد روزانه بیش از ۲ هزار تن پسماند خانگی تولید می‌شود که آمارها نشان می‌دهد به طور متوسط حدود ۲۰ درصد این مقدار، قابلیت بازیافت و بازگشت به چرخه تولید را دارند و همین موضوع سبب شده تا بازیافت مواد با قابلیت بازگشت دوباره به چرخه تولید، از طریق توسعه کارخانه های بازیافت تخصصی مواد گوناگون،به طور ویژه ای در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.
وی ادامه داد: بر اساس برآوردها و بررسی‌های صورت گرفته، حدود ۱۰ درصد زباله های خانگی تولیدی شهر مشهد کاغذ و کارتن هستند که در صورت بازیافت مناسب، علاوه بر حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از اثرات مخرب بر محیط زیست و قطع درختان، می توان گام های مناسبی در راستای حفظ سرمایه های ملی و کاهش حجم پسماندهای دفنی در این کلان شهر برداشت.
یعقوبی ادامه داد: فاز اول کارخانه بازیافت کاغذ با ظرفیت تولید روزانه ۱۵ تن کاغذ از سال های گذشته در مجتمع صنعتی بازیافت شماره یک مشهد فعال بود؛ اما اهمیت بازیافت این سرمایه‌های ملی موجب شد تا در سال ۹۸ و در راستای برنامه‌های راهبردی توسعه چرخه های بازیافت مواد و انرژی در حوزه معاونت خدمات شهری، نگاه ویژه‌ای به این موضوع ایجاد شود و در همین راستا برنامه ریزی های لازم برای راه اندازی خط جدید تولید کاغذ کرافت با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال در دستور کار این معاونت قرار گرفت.
وی افزود: فاز دوم این کارخانه می تواند روزانه بیش از ۲۵ تن رول کاغذ کرافت ۷۰ گرمی و تست لاینر تولید کند که این محصولات، یکی از حلقه های مهم صنایع بسته بندی و کارتن سازی هستند و از آنها در تولید پاکت های صنعتی و مقواهای چندلایه که این روزها کاربردهای بسیار گسترده‌ای پیدا کرده‌اند، استفاده می‌شود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات