رصد فنی 500 حلقه چاه آب کشاورزی در گناباد

رصد فنی 500 حلقه چاه آب کشاورزی در گناباد

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، مدیر امور منابع آب شهرستان گناباد با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال کارشناسان و نیروهای گشت و بازرسی بیش از 486 حلقه چاه آب کشاورزی در شهرستان‌های گناباد و بجستان را بازدید و در زمینه استفاده صحیح از کنتورهای هوشمند نصب شده روی چاه‌ها به کشاورزان و بهره برداران راهکارها و آموزش‌های لازم را ارائه کردند.
«احمد تمامگر» با اشاره به اهمیت اجرای طرح«همیاران آب» و تامین آب شرب شهروندان و روستائیان افزود: با اجرای طرح همیاران آب و همچنین اولویت در تامین آب شرب شهروندان و مناطق روستایی در صورتی می‌توانیم به حراست و صیانت از سرمایه‌های آبی شهرستان گناباد و بجستان امید داشته باشیم که مشکلات و نارسایی‌های موجود در امور آب را رفع و مورد توجه قرار دهیم و این امر در سایه مشارکت همه امکان‌پذیر است.
وی یادآور شد: بررسی مشکلات حوزه آب شهری و روستایی و حرکت به سوی ارائه خدمات پایدار به شهروندان وظیفه انسانی و قانونی ماست.
مدیر امور منابع آب شهرستان گناباد با تاکید بر لزوم ساماندهی مدیریت منابع آب و اهمیت به تشکل‌های کشاورزی اظهار داشت: باید از توان مردم در ساماندهی و بهره‌برداری درست از منابع آب بیشتر بهره گرفت.

لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات