معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي خبر داد؛ تلاش ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، مهندس همايون حايري معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي طي سخناني گفت: امروز در بيست و نهمين هفته از پويش سراسري #هر هفته - الف - ب - ايران، آغاز بهره برداري از 9 پروژه برق رساني در استان آذربايجان شرقي با مجموع 732ميليارد تومان را شاهد هستيم.
حايري سپس به بيان اهميت پروژه هاي آماده بهره برداري از جمله طرح احداث كابل 132 كيلوولت اماميه- مارالان- روشنايي در بافت مركزي كلانشهر تبريز و فاز اول پروژه مهم پست 230/132/20 كيلوولت GIS  مركزي اين شهر پرداخت .
مهندس حايري در ادامه سخنان خود با اشاره به اهميت بخش صنعت و توليد در شرايط اقتصادي فعلي و تحريم كشورمان، لزوم برق رساني به شهرك هاي صنعتي از سوي وزارت نيرو بر اساس قوانين موجود را مورد تاكيد قرار داده و پروژه افزايش ظرفيت پست منطقه صنعتي آخولا را در همين راستا عنوان نمود كه امروز كار بهره برداري از آن آغاز مي شود.
وي در ادامه سخنان خود، احداث نيروگاه مقياس كوچك 25مگاواتي در شهرك صنعتي شهيد سليمي را نيز گام مهمي در راستاي سياست هاي كلان وزارت نيرو در امر توليد برق از انرژي هاي تجديد پذير و بهره مندي از سرمايه گذاران بخش خصوصي قلمداد نمود.
مهندس حايري همچنين در گفت وگو با خبرنگاران رسانه هاي گروهي، به سوالات خبرنگاران در حوزه هاي مختلف، از جمله طرح ملي "برق اميد" و بخش "سازوكاري" پويش سراسري #هر هفته- الف- ب- ايران و ... پاسخ گفت و خاطرنشان كرد: پروژه هاي پويش سراسري #هر هفته - الف - ب - ايران در دو فاز ساخت و سازها و سازوكارها انجام مي شود.

وي با بيان اين كه در قالب ساخت و سازها، امروز شاهد بهره برداري از 9 پروژه در آذربايجان شرقي بوديم، خاطرنشان كرد: پروژه هاي سازوكاري هم راهكارهايي هستند كه باعث افزايش راندمان و بهره وري كار مي شوند.

معاون وزير نيرو در امور برق وانرژي از افزايش راندمان نيروگاه ها، كاهش تلفات، تعويض كابل هاي مسي به شبكه هاي خودنگهدار و راه اندازي مراكز پايش به عنوان بخشي از پروژه هاي سازوكاري ياد كرد كه هركدام باعث افزايش بهره وري در حيطه تخصصي خود مي شوند.

حايري ادامه داد: در زمينه كاهش تلفات سال گذشته به عدد 9.76 درصد دست يافتيم كه اين موضوع نشانگر كاهش بيش از 5 درصدي تلفات در 4 سال گذشته است.

وي افزود: همچنين در خصوص افزايش راندمان نيروگاه ها نيز به 38.5 درصد در پايان سال گذشته رسيديم و امسال در تلاش هستيم تا اين عدد را به 39 درصد افزايش دهيم.

برپايه اين گزارش، در اين مراسم، افشين روشن ميلاني مدير عامل شركت برق منطقه اي آذربايجان  نيز گزارشي از مشخصات فني و اهداف پروژه ها را تشريح كرد.
در ادامه، دكتر رحمتي معاون امور عمراني استاندار آذربايجان شرقي ضمن ابراز خرسندي از احداث اين پروژه ها، از اقدام وزارت نيرو در راه اندازي اين پويش سراسري، صميمانه قدرداني كرد.
وي با تاكيد بر لزوم توسعه طرح هاي توليد برق از انرژي هاي تجديد پذير، بر تامين هرچه مطلوب تر انرژي برق واحدهاي توليدي، صنعتي، كشاورزي، خانگي و به ويژه در حوزه شهرك هاي صنعتي، اظهار اميدواري كرد كه استان آذربايجان شرقي با داشتن شرايط ويژه اقتصادي و صنعتي در كشور، بيشتر مورد توجه برنامه هاي وزارت نيرو در حوزه برق قرار گيرد.
وي در عين حال، پيشرفت صنعت برق در كشور به ويژه در سال هاي اخير را بسيار مطلوب دانست و گفت: تحولي كه در حال حاضر در صنعت برق كشور شاهد هستيم، طوري است كه با كشورهاي پيشرفته و صاحب تكنولوژي جهان در حال رقابت است و اين، افتخار بزرگي براي كشورمان در شرايط تحريم مي باشد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات