6ماه اول سال99 در لرستان 35 حلقه چاه غیرمجاز پر و...
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان در جلسه شورای حفاظت منابع آب استان از پر شدن 35 حلقه چاه غیرمجاز در 6ماه اول سال1399خبر داد .به گزارش روابط عمومی آب منطقهای لرستان؛ جلسه شورای حفاظت از منابع آب این استان به ریاست گودرز امیری معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار و با حضور مدیرانعامل شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، نماینده دادستان و فرمانداران شهرستانهای و دیگر اعضای بصورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید .
در ابتدای جلسه داریوش حسننژاد مدیرعامل آب منطقهای لرستان با ارائه گزارش کاملی از وضعیت منابع آب زیرزمینی و بابیان این مطلب که تعداد 1527 حلقه چاه غیرمجاز در استان شناسایی شده، افزود: تعداد705حلقه چاه غیر مجاز تا پایان سال گذشته توسط شرکت پر گردید،که در ابتدای سال 1399 با برنامهریزیهای ارائه شده توسط وزارت نیرو تا پایان سال آب منطقهای موظف به پر کردن 70 حلقه چاه غیرمجاز شد که خوشبختانه با تلاش و پیگیری کلیه اعضای این شرکت در 6 ماه اول سال تعداد 35 حلقه چاه غیرمجاز در استان پر و مسلوب المنفعه گردید .
داریوش حسننژاد ادامه داد : تاکنون هماهنگی های لازم و مراحل قضایی 35 حلقه چاه غیرمجاز 6 ماه دوم سال جاری نیز صورت گرفته که تا پایان سال بایاری خدا این تعداد چاه باقی مانده مسدود و با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد .
وی افزود : همچنین در قالب چاههای حریمی و چاههای فرم یک از 822 حلقه چاه غیرمجاز بیش از 200 حلقه چاه در سال جاری تعیین و تکلیف شد.
داریوش حسننژاد با اشاره به تلاش 18 گروه گشت و بازرسی فعال در شهرستانهای لرستان بیان کرد: طی سه سال اخیر با حکم قضایی در استان تعداد 22 دستگاه حفاری غیرمجاز توقیف گردید .
مدیرعامل آب منطقهای لرستان خاطر نشان گرد : با هماهنگی سازمان جهاد و کشاورزی و سمت، تخصیصهای غیرفعال و راکد استان برای آزادسازی در دستور کارقرار گرفته که تاکنون 600 هزار متر مکعب تخصیص در شهرستانهای خرمآباد ، دورود و ازنا به واحدهای صنعتی واگذار گردید .
داریوش حسن نژاد اضافه کرد : با هماهنگیهای صورت گرفته با وزارت نیرو به تعداد 200 موتورتلمبه غیرمجاز در طول رودخانه کشکان توسط نماینده شهرستانها مجوز صادر شد .
مدیرعامل آب منطقهای لرستان در رابطه با 5771حلقه چاه مجاز کشاورزی دراستان یادآور شد : تاکنون 1313 کنتور هوشمند بر روی چاههای کشاورزی در استان لرستان نصب و راهاندازی شده است .
در این جلسه معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار لرستان در پایان این جلسه ضمن جمعبندی مباحث مورد بحث و باتاکید بر جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانههای استان بیان داشت : با بازدید از سطح استان در صورت مشاهده ساخت و سازههای صورت گرفته در حریم و بستر رودخانهها هرچه سریعتر اقدامات لازم برای تخریب این ساخت و سازهای غیرمجاز صورت گیرد .
گودرز امیری همچنین در پایان، گفت : شرکت آب منطقهای لرستان و سازمان جهاد کشاورزی با درنظر گرفتن شرایط اقتصادی محصولات کشاورزان و بابررسی مناطق مختلف استان موظفاند برای هر شهرستان به صورت جداگانه الگوی کشت مناسب برای سال ۱۴۰۰ ارائه دهند .
لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران
نظرات