عملیات اجرایی راه آهن شیراز - بوشهر به کندی پیش می رود

عملیات اجرایی راه آهن شیراز - بوشهر به کندی پیش می رود

http://www.bananews.ir/نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات اجرایی راه آهن شیراز - بوشهر به کندی پیش می رود.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) جعفر قادری در گفتگو با مهر پیرامون آخرین وضعیت راه آهن شیراز - بوشهر افزود: این پروژه در چهار قطعه، دو قطعه در مسیر شیراز به سمت بوشهر یعنی از زرقان تا داریون و دیگری در غرب دریاچه نمک انجام می شود.

وی اظهار داشت: دو قطعه دیگر از این پروژه از سمت بوشهر به شیراز در حال انجام است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در رابطه با مسافت پروژه راه آهن شیراز - بوشهر گفت: طول این پروژه حدود ۶۰۰کیلومتر است البته مسیر چهار قطعه مذکور ۲۰۰ کیلومتر است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه به کندی انجام می شود، افزود: در مصوبات مقرر شده که ۵۰درصد از اعتبارات آن از سوی وزارت نفت داده شود و ۵۰درصد دیگر از طریق دولت تامین شود.

قادری گفت: وزارت نفت به تعهدات خود عمل نکرده و با وجود اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده اما با این روند مشکلات آن حل نمی شود.

وی با انتقاد از روند اجرایی این پروژه گفت: تعدادی شرکت در بحث واگذاری پروژه اه آهن شیراز- بوشهر- عسلویه اعلام آمادگی کرده اند.

نماینده مردم شیراز در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با آزاد راه شیراز - بوشهر تصریح کرد: مشاوران این پروژه تعدادی مسیر را پیشنهاد داده که یکی از این مسیرها کوتاهتر است البته یکی دیگر از این گزینه ها از شهرها و روستاهای بیشتری عبور می کند اما فاصله آن بیشتر از گزینه اول است که مقرر شده این دو مسیر بررسی شود.

قادری گفت: در جلسه ای با مسئولان وزارت راه مقرر شد ظرف یک ماه آینده این پیشنهادها بررسی و بهترین مسیر انتخاب شود تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.

وی ادامه داد: در بودجه دولت این پروژه آمده است و به محض اینکه مسیری انتخاب شود عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

 

 

    نظرات