مشکلات محلات مشهد با حضور همه دستگاهها در کنار ...
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد شهناز رمارم در جریان بازدید از محله عباسآباد(خیابان نظام دوست) و نشست صمیمی با شورای محلات گفت: در بازدیدها و جلسات محلات همیشه تلاش داشتهایم در جهت تسریع در رفع مشکلات و تأمین خواستههای مردم محله از تمام افراد تأثیرگذار، مسئولین مرتبط و معتمدین محل درخواست کنیم در جلسه حضور داشته باشند تا ضمن شنیدن حرف و خواستههای مردم، همه افرادی که باید در حل یک مشکل و تأمین یک موضوعی اقدامی انجام دهند رودرروی همنظر یکدیگر را شنیده و به یک برنامه عملی برسیم.
وی افزود: نیروی انتظامی و بسیج، نماینده دادگستری، نماینده بهداشت و درمان، نمایندههای آموزشوپرورش و شهرداری و سایر سازمانهای مرتبط با امور محلات ازجمله افرادی هستند که در بهبود وضعیت محلههای شهر تأثیرگذارند، لذا بسیار نیکو است اگر این افراد در جلسات ما و در بازدیدهای محلی حضورداشته باشند.
به گفته رمارم، حل مشکلات شهروندان تنها در توان شهرداری نیست بلکه شهرداری زمانی میتواند به باز شدن گره کار مردم اقدام کند که سایر دستگاههای مسئول نیز پا بهپای نمایندگان شهرداری حرکت کرده این نهاد را یاری دهند پس حضور سازمانها و مسئولین مرتبط در محلات، حلال مشکلات مردم است.
وی ادامه داد: بهطورکلی در بازدیدهای محلات شبیه آنچه در بازدید محله عباسآباد اتفاق افتاد با حضور اکثریت مسئولان مرتبط مشکلات و نیازهای محله بررسیشده و از دستگاهها خواسته میشود در خصوص اقداماتی که در توان خود دارند بررسیهای لازم را انجام دهند. پسازاین در دومین جلسه همه حوزهها ضمن ارائه گزارش، آنچه در توان دارند را اعلام و نسبت به برنامهریزی عملیاتی اقدام میشود.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص محله عباسآباد گفت: بزرگترین و اصلیترین مشکل این محله بحث امنیت است. متأسفانه شیوع کرونا و قرنطینه مرتبط نیز سبب دامن زدن به ناامنی محله شده و جرائم خرد در دوره کرون دو یا سه برابر افزایش داشته است. این در حالی است که فرمانده پاسگاه منطقه نیز بهعنوان متولی امنیت در همین جلسه اعلام کرده که دیگر اقدامات ضربتی در دستگیری و برخوردهای قضایی با متخلفین چارهساز نیست و از شهرداری برای احداث پاتوقهای فرهنگی و اجتماعی در فضاهای عمومی محله درخواست دارد.
وی اضافه کرد: این بدان معنا است که باید به فکر جایگزین کردن اقدامات فرهنگی بهجای اقدامات قضایی و دستگیری باشیم تا با ارائه آموزشهای حقوقی، آگاهی مردم افزایشیافته و به کاهش بزهکاری و افزایش امنیت اجتماعی منجر شود.
بنا به گفته رمارم، حلقه مفقوده حل مشکلات شهر و شهروندان، مدیریت واحد شهری است. اگر امور شهر دارای یک فرماندهی واحد باشد و مثل تمام شهرهای پیشرفته دنیا سیاستگذاری و اعلام برنامهها تنها از یک منبع صورت گرفته و همه دستگاهها به یک برنامه متعهد باشند مشکلات شهر بهدرستی، بهجا و به سهولت برطرف میشود.
وی خاطرنشان کرد: اعضای شورای شهر نمایندگان مستقیم مردم شهر هستند و میبایست نماینده مردم در همه امور شهر باشند اما امروز شوراهای شهرهای کشور تبدیل به شورای شهرداری شدهاند و درواقع قابلیتهای فراوان این شورای مردمی و این مجمع مستقیم نمایندگی از مردم به هدر میرود. این در حالی است که همین بازدیدهای محلات را میتوان نمونه کوچکی از تأثیر مدیریت واحد شهری بر تسریع امور ارزیابی کرد بهنحویکه با حضور همه دستگاهها در یک جلسه بازدید و همکلام شدن با مردم ریشه مشکلات سریعتر بیانشده و راهحلها به بهترین نحو آشکار میشود.
وی بابیان اینکه متأسفانه در حال حاضر در کشور مردم برای حل هرکدام از مشکلات خود باید به یک سازمان اداره مراجعه کنند، گفت: در تمام سازمانها و ادارات نیز بروکراسی طولانی و نفسگیر اداری چالش آفرین و نگرانکننده است. درحالیکه باوجود مدیریت واحد شهری یک دستگاه میتواند در ارتباط مستقیم با مردم همه مشکلات را احصا کرده و مردم نیز یک کانال واحد برای بیان حرفها و خواستههای خود خواهند داشت.
وی تأکید کرد: اجرای مدیریت واحد شهری بهخصوص میتواند در تحقق شهر هوشمند تأثیر فراوان داشته بهویژه کلانشهرها را به سمت جامعه با برنامه، استراتژیمدار و شهروندمحور پیش ببرد.
نظرات