گام‌های نظارتی شورا بر پروژه‌های شهری

گام‌های نظارتی شورا بر پروژه‌های شهری

گام‌های نظارتی شورا بر پروژه‌های شهری

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای شهر مشهد، در جلسه این هفته کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار لایحه اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری شامل برش بودجه‌ای محدوده و محلات هدف بازآفرینی به بحث گذاشته و گزارش بررسی مسائل و مشکلات روند اجرایی طرح بازگشایی محور طبرسی-رسالت و ارائه راهکارهای موثر جهت کوتاه شدن فرآیند اجرای پروژه مورد بحث قرار گرفت. بررسی و اعلام نظر در خصوص انجام طرح سند سیاست گذاری توسعه اجتماعی و فرهنگی مناطق کم برخوردار شهر نیز آخرین دستورکار بود.

در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه هم سه لایحه اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری، اصلاح محاسبات عوارض بر افزایش بهره‌‌برداری اعیان به رده یک، حمایت معیشتی از خانوارهای کم‌درآمد آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا و در نهایت طرح اصلاح ضریب عوارض کسب و پیشه برخی صنوف مطرح شد.

کمیسیون توسعه و بهسازی توس نیز به بررسی گزارش میزان تحقق‌پذیری و پیشرفت بودجه پروژه‌های مرتبط با توس در سال ۱۳۹۹ پرداخت.

کمیسیون فرهنگی هم مشغول بررسی اعتبارات فرهنگی لایحه اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری مشهد بود.

بازدید رئیس و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد از حوزه معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری و حسابداری شورای شهر به مناسبت روز حسابدار و بازدید جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از پروژه های منطقه ۶ شهرداری از رویدادهای میدانی این روز بود.
مجتبی بهاروند، یک عضو شورای شهر مشهد در بازدید از پروژه‌های عمرانی منطقه ۶ از الزام طراحی مسیرهای ویژه دوچرخه در پروژه‌های عمرانی گفت و افزود: تامین اولویت‌های مورد نیاز شهروندان در مناطق کم‌برخوردار شهر از اولویت‌های کاری مدیریت شهری مشهد است.
بتول گندمی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد در این بازدید گفت: امسال بالغ بر ۳۰۰ میلیاردتومان پروژه عمرانی در منطقه ۶ درحال انجام است.: براساس رویکرد توسعه متوازن و عدالت‌محور، در سال جاری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان پروژه‌های عمرانی در منطقه ۶ در حال انجام است که قریب به ۷۶ میلیارد تومان توسط شهرداری منطقه و بقیه این اعتبار در پروژه‌های ستادی توسط معاونت‌های شهرداری مرکز مدیریت می‌شود.
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورا نیز در این بازدید یادآور شد: جبران عقب ماندگی تاریخی سرانه‌های شهری در مناطق پیرامونی مشهد با سرعت در حال انجام است.
رمضانعلی فیضی روند اجرای پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی شهری را در جهت تامین سرانه‌های موردنیاز این مناطق و جبران عقب افتادگی آنها رو به پیشرفت و بسیار مناسب ارزیابی کرد. وی همچنین از محل تجمع کارتن‌خواب‌ها در منطقه ۷ و توزیع غذای گرم نیز بازدید کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد به مناسبت روز حسابدار گفت: مهم ترین نقش حسابدار نظم‌بخشی و امنیت بخشی به فعالیت‌های اقتصادی و مالی است.
محمدحسین ودیعی افزود: حسابداران در سازمان بزرگ شهرداری مشهد نقش بزرگی در برنامه‌ریزی،کنترل و تصمیم‌گیری برای مجموعه مدیریت شهری ایفا می‌کنند و مهم ترین نقش حسابدار نظم‌بخشی و امنیت بخشی به فعالیت‌های اقتصادی و مالی است.
یکشنبه
نشست‌‎های کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر مشهد امروز به مناطق ۳، ۱۲ و ثامن اختصاص داشت، ضمن اینکه مجتبی بهاروند، علاوه بر جلسه کمیته نظارتی، از مسیر های دوچرخه منطقه ۹ شهرداری نیز بازدید کرد و گفت: رینگ دوچرخه‌سواری اطراف دانشگاه فردوسی تا بهار ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد و احداث مسیر دوچرخه در بلوار نماز نیز با قوت درحال انجام است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد باحضور در برنامه زنده رادیویی «شهر ما» گفت: شهروندان برای جمع‌آوری و ساماندهی کارتن‌خواب‌ها همکاری کنند.
شهناز رمارم از شهروندان خواست با اطلاع‌رسانی در خصوص افراد کارتن‌خواب، بی‌خانمان‌ها و معتادانی که در گوشه خیابان‌ها، زیر پل‌ها، بیغوله‌ها و اماکن نظیر این‌ها به‌ویژه شب‌ها حضور دارند، شهرداری را در ساماندهی این افراد و زدودن جلوه‌های زشت از منظر شهر یاری دهند.

همچنین خبری هم به نقل از رئیس کمیسیون برنامه و بودجه منتشر شد که عملکرد حوزه مالی و پشتیبانی را یکی از نقاط مثبت عملکرد مدیریت شهری شورای پنجم دانست.
بتول گندمی گفت: در ابتدای فعالیت شورای پنجم مهم‌ترین دغدغه‌ مدیریت شهری تامین حقوق پرسنل و کارمندان هزینه‌های جاری و پرداخت طلب پیمانکاران بود ولی امروز شاهد اجرای حجم عظیم پروژه‌ها در سطح شهر هستیم که توسط شهرداری تامین منابع شده است و لذا عملکرد حوزه مالی و پشتیبانی یکی از نقاط مثبت در عملکرد مدیریت شهری در شورای پنجم است.
دوشنبه
ادامه بررسی اصلاح بودجه ۹۹ شهرداری، جلسه امروز کمیسیون تلفیق شورا را تحت‌الشعاع قرار داد به نحوی که ابتدا درخصوص مصارف عمرانی حوزه ماموریتی مدیریت و هوشمندسازی اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری بحث شد و پس از آن اعضا به بررسی مصارف عمرانی حوزه ماموریتی خدمات شهری اصلاح بودجه سال جاری شهرداری پرداختند.

جلسه کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورا هم برگزار شد تا گزارش پروژه‌های درحال اقدام معاونت اقتصادی با رویکرد گردشگری مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

نشست کارگروه بودجه و حسابرسی نیز دیگر جلسه مالی این روز بود که به بررسی تفریق بودجه سال ۱۳۹۷ موسسه شهرآرا اختصاص داشت.

نشست بررسی مشکلات تاکسیران‌های خط فرودگاه با حضور رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد و بازدید معاون دادستان مشهد و جمعی از نمایندگان شورای هماهنگی مواد مخدر به همراه جمعی از مدیران شهری از گرمخانه منطقه۴ در مجموعه ورزشی اتحاد در انتهای بولوار شهید آوینی آخرین رویدادهای دوشنبه شورا بود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد هم از برگزاری جلسات کمیسیون ماده ۵ استانداری از هفته آینده خبر داد و گفت: جلسات کمیسیون ماده ۵ استانداری به منظور بررسی و تصویب حوزه‌های طرح تفصیلی که به تایید شورای شهر رسیده‌اند، از هفته آینده برگزار خواهد شد.
سه شنبه
بازدید رئیس و اعضای کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد از پروژه های عمرانی توس، رویداد خاص این روز تلقی می شد.
یک عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد در بازدید از پروژه‌های عمرانی توس گفت: فردوسی، فرصتی بی‌نظیر برای معرفی فرهنگ غنی ایرانی و رضوی است.
احمد نوروزی گفت: تغییر طرح تفصیلی توس و بلاتکلیفی، دستاوردی جز ساخت‌وسازهای غیرمجاز که الان هم شاهد آن هستیم، نخواهد داشت؛ واقعیت موجود را باید ببینیم و از آن درس بگیریم ولی متاسفانه همچنان اشتباهات را تکرار می‌کنیم و همین امر سبب شده فرصت‌های بسیار زیادی را دست بدهیم.

محمدهادی مهدی نیا، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای نیز در جریان این بازدید با تاکید بر اینکه مدیریت شهری مشهد طی ۳ سال و نیم گذشته بیش از وظیفه قانونی خود در محدوده توس فعالیت کرده است، تصریح کرد: ما نشان دادیم و ثابت کردیم که در حوزه توس، پای کار هستیم و اکنون دیگر دستگاه‌ها متولی نیز باید پای کار بیایند تا اقدامات مفیدتر و موثرتری داشته باشیم.

مسعود ریاضی، رئیس کمیسیون ویژه توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد هم گفت: برنامه‎های فرهنگی و مناسبتی، محور فعالیت‌های سال آینده مدیریت شهری در توس خواهدبود. وی از برگزاری جشنواره نورپردازی، ویژه نوروز ۱۴۰۰ در جلوخان آرامگاه فردوسی خبرداد و افزود: تحقق و اجرایی شدن این پروژه نیازمند یکسری اقدامات در پردیس است که کارهای عمرانی آن اجرا خواهد شد.
همچنین کمیسیون شهرسازی و معماری پس از بازدید از محدوده منفصل توس و پروژه‌های عمرانی این محدوده تشکیل جلسه داد تا درخواست انجمن مدیران صنایع استان با موضوع نحوه پاسخگویی به صنایع با توجه به طرح تحصیل حریم بزرگراه آزادی و مصوبات قبلی شورا در این خصوص به بحث بپردازد.

همچنین گزارش سازمان بازآفرینی فضاهای شهری در خصوص پروژه بازپیرایی و احیاء و مرمت بدنه تاریخی خیابان ارگ و پروژه جداره‌سازی گذر خامنه‌ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پس از آن لایحه باقید یک فوریت ساماندهی و مناسب‌سازی فضای آرامگاه فردوسی و احیای برج و باروی دروازه رودبار توس در دستورکار قرار گرفت و اعضا در این خصوص مباحثی را انجام داده و تغییراتی را اعمال کردند.
چهارشنبه
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک و نایب رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد از پروژه‌ پارکینگ میدان شهدا بازدید کردند.

کمیسیون تلفیق شورا هم با موضوع مصارف عمرانی حوزه ماموریتی عمران، حمل و نقل و ترافیک همچنین حوزه شهرسازی اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری تشکیل جلسه داد.

بتول گندمی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد در واکنش به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر واریز عوارض شهرداری‌ها به حساب متمرکز در تهران گفت درحقیقت یک عقب گرد پرهزینه برای اداره کشور خواهد بود. این تصمیم که با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی رقم خورده است، به شدت دولت و به خصوص وزارت کشور را خوشحال کرده است و نقطه عطفی خواهد بود برای نمایشی و فرمایشی کردن بزرگ‌ترین نهاد مردمی که درحقیقت از مهم‌ترین دستاورد‌های قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
پنجشنبه
بازدید رئیس شورا و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری مشهد از پروژه رودپارک و مجموعه مادر و کودک برنامه اصلی شورا برای صبح پنجشنبه بود.
حمیدرضا موحدی‌زاده، نایب رئیس شورای شهر مشهد در بازدید از پروژه احداث رودپارک گفت: مشکلی در تامین آب پروژه وجود ندارد. عمده دسترسی‌های شهروندان به پروژه رودپارک از بلوار معلم تعریف شده و هیچ دسترسی از حاشیه بزرگراه امام‌علی(ع) وجود نخواهد داشت تا خللی در ترافیک این بزرگراه ایجاد نشود.

محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد در این بازدید گفت: به برکت همیاری و هم‌افزایی استانی، مشارکت دستگاه‌ قضایی و همراهی برخی صاحبان حقوق و همچنین عزم جدی مدیریت شهری و تاکیدات شورای پنجم، با تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیاردتومانی، یکی از زیباترین و بی‌نظیرترین رودپارک‌های کشور در این کار درحال شکل‌گیری است.
محمدهادی مهدی‌نیا، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری نیز در این بازدید بیان کرد: پروژه رودپارک را خالق فضای تعامل اجتماعی دانست و گفت: مردم می‌توانند با حضور در این مجموعه، فضای مفرحی برای تعاملات اجتماعی داشته باشند و حضورپذیری مردم در شهر را هم افزایش می‌دهد.
احسان اصولی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر در جریان بازدید گفت: اضافه شدن فضاهایی چون رودپارک به شهر، روی بعد اجتماعی و ایجاد فضای نشاط و سرزندگی و امید در بین شهروندان، به‌ویژه نوجوانان و جوانان و کودکان، بسیار تاثیرگذار است.

همچنین شهناز رمارم، عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد از محله عباس‌آباد بازدید کرد و در نشستی با معتمدین محله نظام‌دوست و بازدید از محل تجمع کارتن‌خواب‌ها، به بررسی مشکلات محلات منطقه ۳ شهری پرداخت.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد در بازدید از محله عباس‌آباد و نشست با معتمدین محله: مشکلات محلات مشهد با حضور همه دستگاه‌ها در کنار شهرداری برطرف می‌شود.
وی در جریان این بازدید گفت: حل مشکلات شهروندان تنها در توان شهرداری نیست بلکه شهرداری زمانی می‌تواند به باز شدن گره کار مردم اقدام کند که سایر دستگاه‌های مسئول نیز پابه‌پای نمایندگان شهرداری حرکت کرده این نهاد را یاری دهند پس حضور سازمان‌ها و مسئولین مرتبط در محلات، حلال مشکلات مردم است.

کلید واژه ها: نظارت - شورای شهر - مشهد -
لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات