تخصیص پنج درصد بودجه جاری سازمان اجتماعی و فرهنگی به شوراهای اجتماعی ...
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمد محسن مصحفی در خصوص حل مشکل بودجه شورای اجتماعی محلات، اظهار کرد: با توجه به درخواست های مردمی و شوراهای اجتماعی محلات مبنی بر مشارکت و اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی و بعد از تجربه موفق تبصره ۲۲ در اجرای پروژه محله ما ، مقرر شد تا پنج درصد از اعتبارات سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، در اختیار شوراهای اجتماعی محلات قرار بگیرد و در راستای مصوبات این شوراها هزینه شود.
وی افزود: این تبصره و دستورالعمل اجرایی آن در شهریورماه ۹۹ به کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد ارسال شد و پس از بررسی در سطوح مختلف حوزه بهبود روش های شهرداری مشهد، در این کمیسیون تایید شد.
معاون شهردار و رییس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: بر اساس این تبصره شوراهای اجتماعی محلات می توانند هزینه مصوبات خود را که بالاتر از سقف اعتبارات ویژه این شوراها است را از طریق اعتبارات چهار معاونت تربیت بدنی، فرهنگی هنری، اجتماعی و مشارکت ها و گردشگری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد تامین کنند.
مصحفی خاطرنشان کرد: به طور کلی شوراهای اجتماعی محلات، دارای بودجه محدودی در طول سال هستند اما به دلیل مقدار پایین آن، نمی توانند به اندازه کافی اثر گذار بوده و پروژه هایی را در سطح محلات اجرایی کنند.
وی اضافه کرد: به همین دلیل از مقرر شد تا با توجه به تجربه خوب پروژه محله ما و استقبال مردم از این طرح، پنج درصد از بودجه جاری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در اختیار شورای اجتماعی محلات قرار بگیرد و این بودجه با نظر آنان هزینه شود.
معاون شهردار و رییس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد تصریح کرد: روال کار نیز به این شکل است که شورای اجتماعی محلات طرح های مصوب فرهنگی و اجتماعی خود را که به بودجه بیشتری نیاز دارد، در شورای خود مصوب کرده و از طریق مناطق به دبیرخانه سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ارسال کند و پس از بررسی طرح به منظور جلوگیری از موازی کاری، بودجه مورد نظر از سوی معاونت تخصصی به منطقه تفویض داده می شود.
مصحفی گفت: در این اقدام که تحت عنوان تبصره ۳۹ از آن یاد می شود، هیچگونه سقف و سهمیه مشخصی برای مناطق مختلف مشخص نشده است که این امر، رقابت پذیری را میان شوراهای اجتماعی محلات افزایش می دهد.
وی ادامه داد: علاوه بر طرح هایی که از سوی شوراهای اجتماعی محلات ارائه می شود، طرح هایی نیز که در سازمان قابلیت اجرای منطقه ای داشته باشد نیز ارائه می شود تا در صورت تمایل آن را مصوب کرده و بودجه مربوط را دریافت کنند. از جمله این طرح های می توان به طرح سه جلد در راستای معرفی اماکن تاریخی و گردشگری، طرح فوتبالیستا به منظور استعدادیابی ورزشی در محلات حاشیه شهر و کم برخوردار و ... اشاره کرد.
حوریه جمالی پور
نظرات