راه اندازي نيروگاه مجازي 1117 مگاواتي درتابستان 99
به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان فارس، احمدرضا خسروي در اين باره توضيح داد: نتايج عملكردفوق العاده شركت در كاهش پيك بار824 مگاواتي سال 99، به منزله راه اندازي يك نيروگاه مجازي به ظرفيت 1117مگاوات است كه اين امر، مي تواند با صرفه جويي ارزي بيش از231هزارميليارد ريال (حدود 782 ميليون يورو) ، ضمن رفع نياز به احداث نيروگاه جديد دركشور، از انتشار بيش از 235 هزارتن گازهاي آلاينده به محيط زيست نيزجلوگيري به عمل آورد.
وي اظهار داشت: انرژي برق به عنوان ركن اصلي و بدون جايگزين درتوسعه اقتصادي و همچنين مولفه اصلي شاخص رفاه اجتماعي همواره در اولويت راهبرد حاكميت كشورها بوده تا بتواند با استفاده از ظرفيت هاي محدود، بيشترين منفعت درتوليد ناخالص ملي داشته باشد.
اين مقام مسئول، بهترين راه در توسعه اقتصاد و هدايت سرمايه هاي ملي به سمت اقتصاد مولد را ايجاد بهره وري در مصرف انرژي و ايجاد روند منطقي در رشد مصرف و نيز شدت مصرف انرژي عنوان كرد و گفت: با اين روش است كه مي توان با اصلاح الگوي مصرف، به معناي استفاده مناسب از منابع خدادادي و همچنين ايجاد فرهنگ مناسب دراين زمينه، سهم به سزايي در توسعه كشورداشته باشيم.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان فارس، در بخش ديگري از سخنان خود از صرفه جويي 196ميليون كيلووات ساعت انرژي برق طي سه ماهه اوج مصرف درتابستان سال جاري از ساعات 13 تا 17 خبرداد و گفت: اين ميزان صرفه جويي، مي تواند امكان صادرات انرژي برق با متوسط هر كيلو وات ساعت با نرخ 12500ريال (معادل 5 سنت ) وهمچنين ارزآوري به ميزان 2450 ميليارد ريال (حدود8.3هشت و سه دهم ميليون يورو) را براي كشور رقم بزند. اين مقام مسئول، با مثبت و مطلوب ارزيابي كردن همكاري كشاورزان استان فارس با برنامه هاي پيك بارسال 99 اظهارداشت: در تابستان امسال و با اجراي اقدامات برنامه ريزي شده براي كاهش پيك بار و با همكاري مشتركين بخش كشاورزي موفق به ماكزيمم كاهش 735 مگاواتي در اين بخش شديم كه بيش از150 ميليارد ريال در قالب بخشودگي و پاداش همكاري به آنان پرداخت شد.
خسروي، نقش كنتورهاي هوشمند طرح فهام درمديريت مصرف برق در بخش كشاورزي استان را بسيار تاثيرگذار خواند و اظهار داشت: استان فارس با داشتن بيش از 28 هزارمشترك كشاورزي، كمتر از سه درصد مشتركين شركت را به خود اختصاص داده اند، با اين حال، سالانه حدود 40 درصد انرژي در اين بخش مصرف مي شود كه با استفاده از فراسامانه هوشمند اندازه گيري انرژي مشتركين كشاورزي توانسته ايم انرژي مصرفي را در اين بخش مديريت نماييم.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان فارس همچنين به نقش تاثيرگذار صنايع استان دركاهش پيك بار تابستان سال99 نيز اشاره كرد و اظهار داشت: مشتركين صنعتي با ماكزيمم كاهش حدود 43 مگاوات در طرح هاي پاسخگويي بار صنعتي مشاركت داشتند كه مشمول دريافت حدود27 ميليارد ريال پاداش شدند.
خسروي با بيان اينكه در سال جاري جهت مساجد پرمصرف مناطق گرمسيركنتورهاي هوشمند طرح فهام نصب شده است، اضافه كرد: اجراي پروژه تجميع كننده (افزايش مشاركت مشتركين خانگي و تجاري در مديريت بار) و اجراي پروژه سامانه هوشمند مديريت بارهاي كنترل پذير در بسترIOT به صورت پايلوت در مديريت هاي تابعه شركت از ديگر برنامه هاي صورت پذيرفته از سوي شركت در راستاي نيل به اهداف پيك بار امسال است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان فارس در خاتمه ابراز اميدواري كرد: در تابستان سال 1400 نيز بتوانيم با همكاري و همراهي مشتركان استان، برنامه هاي پاسخگويي بار را با موفقيت به انجام رسانده و در راستاي كمك به كشور عزيزمان گام هاي موثري در جهت ترويج فرهنگ مصرف بهينه انرژي برداريم.
اين مقام مسئول نقش بي بديل رسانه ها در نهادينه كردن فرهنگ مصرف بهينه برق در ميان جامعه و موفقيت برنامه هاي پيك بار اشاره كرد و گفت آگاهي شهروندان در حوزه مديريت مصرف بدون شك با انجام رسالت جامعه خبري و ساير رسانه ها شكل گرفت و در اين راستا شركت تلاش كرده است با در نظر گرفتن ظرفيت بالا و جايگاه رسانه هاي مكتوب، سايت هاي خبري محلي و كشوري، فضاي مجازي و صدا وسيماي مركز فارس در زمينه تنوير افكار عمومي و فرهنگ سازي مصرف بهينه انرژي گام هاي اساسي بردارد.
لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر
نظرات