رهاسازی ۸۰ هزار قطعه ماهی بومی در تالاب بین‌المللی شادگان

رهاسازی ۸۰ هزار قطعه ماهی بومی در تالاب بین‌المللی شادگان



به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان،  ۸۰ هزار قطعه ماهی بومی بنی در تالاب بین‌المللی شادگان رهاسازی شد.

این مراسم که با حضور مدیر کل حفاظت محیط زیست، مدیرکل شیلات و فرماندار شادگان انجام شد،محمد جواد اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: به منظور افزایش ماهی در منابع آبی خصوصاً تالاب ها در یک پروژه مشترک بین اداره کل حفاظت محیط زیست و شیلات استان و با همراهی فرمانداری شهرستان شادگان پروژه رهاسازی ۸۰ هزار قطعه ماهی بومی بنی در تالاب شادگان انجام شد.

وی هدف از این کار را افزایش ذخایر آبزی استان، توانمند سازی جوامع محلی از نظر اقتصادی و تامین معاش و افزایش توان تولید پروتئین جامعه عنوان نمود.

او ادامه داد: این گونه طرح ها در گذشته نیز انجام شده و نتایج خوبی داشته است و از جوامع محلی انتظار داریم در نگهداشت و حفاظت از  تالاب‌ها تلاش نمایند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع صید با دستگاه الکتروشوکر اشاره کرد و گفت: متاسفانه چند سالی است که اینگونه صیدها در آب‌های استان و تالاب‌ها به صورت غیرقانونی صورت می پذیرد و اثرات زیانباری بر آبزیان و خصوصاً تالاب ها داشته است و باعث کاهش ذخایر آبی شده و در این راستا به منظور برخورد با افراد متخلف با هماهنگی فرمانداری طرح‌های ضربتی شروع شده و از مردم و جوامع محلی در تالاب ها می خواهیم تا در این زمینه با نیروهای یگان حفاظت محیط زیست همکاری داشته باشند.

امید صبری پور نیز توانمندسازی روستائیان محلی از نظر اقتصادی را از دیگر اهداف رهاسازی بچه ماهی در تالاب شادگان دانست و گفت :در چند سال گذشته این طرح با موفقیت انجام و کمک بسیاری به اهالی روستاهای حاشیه تالاب شد.

سرپرست فرمانداری شادگان گفت: بچه ماهی‌های رها شده متناسب با محیط محلی شادگان است و در تلاش هستیم تا تالاب بین المللی شادگان محل امنی برای رشد و تکثیر بچه ماهی‌ها باشد.

وی بیان کرد: اقدامات اساسی برای رفع مشکلات تالاب شادگان صورت گرفته تا شرایط اشتغال در منطقه بهبود یابد .ضمن اینکه توسعه حوزه گردشگری و آبزی پروری نیز هدفگذاری شده است.

مدیر کل شیلات استان خوزستان نیز گفت: تقویت ذخایر ماهی در تالاب شادگان بسیار ارزشمند است ، زیرا تالاب‌ها تاثیر زیادی در تولید آبزیان و اشتغال ساکنان محلی دارند.

فتح‌الله ابوعلی اظهار داشت: امسال بیش از ۲ برابر سال قبل در استان خوزستان بچه ماهی در تالاب‌ها رها سازی شده است که سهم تالاب شادگان بیش از ۵۰ درصد سایر نقاط استان بود.

لینک اصل خبر در سایت سازمان حفاظت محیط زیست

    منبع خبر

    سازمان حفاظت محیط زیست

    سازمان حفاظت محیط زیست یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

      نظرات