راه اندازی سامانه هوشمند جهت تجمیع فرآیندهای بیلان آب
رئیس گروه تلفیق و بیلان دفتر مطالعات پایه شرکت آب منطقهای خراسان رضوی گفت: تجمیع فرآیندهای تهیه بیلان آب در یک سامانه هوشمند، ضمن بهرهمندی از توانایی نرمافزاری برای بهینهسازی همزمان در بعد مکان و زمان، منجر به کاهش اثرات نظرات شخصی و استفاده از نظرات تخصصی در بیلان میشود.به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، امیرگرد نوشهری در جلسه بررسی پیشرفتها و چالشهای پروژه «انجام مطالعات بیلان آب با کاربرد بهینهسازی هوشمند در حوزه آبریز قرهقوم»، اظهار کرد: در راستای پیشبرد هرچه بهتر پروژه بهنگامسازی بیلان حوزه آبریز قرهقوم جلسهای با حضور مدیر پروژه بهنگام سازی بیلان محدودههای مطالعاتی حوضه آبریز قره قوم و اعضای گروه منابع آب و بیلان شرکت دانشبنیان هیدروتک توس برگزار شد.
وی با اشاره به اهمیت بالای این پروژه برای استان و کشور افزود: نوآوریهایی که در این پروژه بهوقوع خواهد پیوست، زمینه تحولات اساسی در پروژههای بهنگامسازی بیلان را فراهم آورد، بنابراین تاکید شد حساسیتها و چالشهای پیشرو مورد توجه مستمر قرار گیرد.
رئیس گروه تلفیق و بیلان دفتر مطالعات پایه شرکت آب منطقهای خراسان رضوی عنوان کرد: در این جلسه مدیرعامل شرکت هیدروتک توس و معاون فنی شرکت، ضمن ابراز امیدواری به مطلوبیت نتایج حاصل از پروژه، خاطر نشان کردند که زیرساختهای سامانه بیلان به پشتوانه پیشینه علمی و تحقیقاتی و بهرهگیری از دانش اساتید مجرب، منابع انسانی متخصص در رشتههای مختلف مرتبط با سیستم منابع آب و رشتههای هیدروانفورماتیک، به بهترین نحو در حال پیریزی و اجرا است.
نوشهری با اشاره به ارائهای از پیشرفتهای حاصل در طراحی بخشهای مختلف سامانه بیلان که توسط مدیر پروژه و کارشناسان گروه بیلان ارائه شد، بیان کرد: برخی از چالشهای پیش رو در خصوص مبنای دادهها و روشهای محاسباتی مورد استفاده، مورد ارزیابی و بحث قرار گرفت.
وی ادامه داد: سامانه بیلان بهدنبال بههنگامسازی بیلان و دستیابی به نتایج بیلان در موعد مناسب، تخمین مناسب از مولفههای بیلان و کسب دانش نسبت به ذخایر منابع آب حوضه و «مدلسازی و تهیه سامانه خودکار بیلان آب» است.
رئیس گروه تلفیق و بیلان دفتر مطالعات پایه شرکت آب منطقهای خراسان رضوی عنوان کرد: با تجمیع فرآیندهای تهیه بیلان آب در یک سامانه هوشمند، ضمن بهرهمندی از توانایی نرمافزاری برای بهینهسازی همزمان در بعد مکان (چندین حوضه مرتبط با هم) و بعد زمان (همزمانی تراز در طی سالهای مختلف)، منجر به کاهش اثرات نظرات شخصی و استفاده از نظرات تخصصی در بیلان میشود.
نوشهری خاطرنشان کرد: با ایجاد سرعت غیرقابلمقایسه با روشهای موجود، میتوان نتایج بیلان را (پس از راهاندازی سامانه)، در ابتدای سال آبی در اختیار مدیران آب، برای بهرهمندی از ویژگیهای مدیریتی بیلان، قرار داد.
لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران
نظرات