نصب 57 دستگاه پست هوایی برق در زرندیه استان مرکزی
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "محسن فتاحی" با بیان اینکه 6 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی با کابل خودنگهدار در راستای تامین برق متقاضیان جدید احداث شده است، افزود: بیش از 7 کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی نیز در این شهرستان احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه حدود 24 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی فرسوده به کابل خودنگهدار در حوزه شهرستان زرندیه تبدیل شده است، افزود: این اقدام در راستای افزايش قابليت اطمينان در مقابل حوادث، رفع ضعف ولتاژ مشترکان، جمعآوري برقهاي غيرمجاز و جلوگيري از سرقت انرژي و کاهش تلفات انجام شده است.
فتاحی تصریح کرد: یک هزار و 197 کیلومتر شبکه هوایی و حدود 43 کیلومتر شبکه زمینی عهده دار تامین برق بیش از 36 هزار و 650 هزار مشترک در شهرستان زرندیه است.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرووی با اشاره به اینکه حدود 24 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی فرسوده به کابل خودنگهدار در حوزه شهرستان زرندیه تبدیل شده است، افزود: این اقدام در راستای افزايش قابليت اطمينان در مقابل حوادث، رفع ضعف ولتاژ مشترکان، جمعآوري برقهاي غيرمجاز و جلوگيري از سرقت انرژي و کاهش تلفات انجام شده است.
فتاحی تصریح کرد: یک هزار و 197 کیلومتر شبکه هوایی و حدود 43 کیلومتر شبکه زمینی عهده دار تامین برق بیش از 36 هزار و 650 هزار مشترک در شهرستان زرندیه است.
نظرات