سرقت قطعات و استفاده نامناسب، عامل افزایش خرابی پله برقی و آسانسور پل ...
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مسعود رضوی در حاشیه نهضت پاسخگویی به درخواست های مردمی ۱۳۷ اظهار کرد: یکی از تماس های پرتکرار شهروندان با ۱۳۷ در موضوع پل های عابر پیاده است که ما نیز به سه روش دوره ای، شهروندی و هوشمند، بر این پل ها و کارکرد صحیح آن ها نظارت داریم.
وی افزود: متاسفانه گاهی شاهد آن هستیم که برخی از شهروندان استفاده صحیحی از آسانسور و پله برقی پل های عابر پیاده ندارند، همچنین این روزها پدیده سرقت قطعات پل های عبر پیاده نیز مزید بر علت شده و باعث افزایش خرابی های آسانسور، پله برقی و ... این پل ها شده است.
صرف هزینه ۱۰ میلیارد تومانی برای تعمیر و نگهداری پل های عابر پیاده شهر
رضوی با اشاره به اینکه در سال جاری حدود ۱۰ میلیارد تومان برای تعمیر و نگهداری پل های عابر پیاده شهر هزینه می شود، اضافه کرد: با اعلام خرابی پله برقی و آسانسور پل های عابر پیاده، اکیپ های اجرایی به محل اعزام شده و سعی بر حل مشکل در اولین فرصت را خواهند داشت مگر اینکه نیاز به قطعه ای باشد که تامین آن زمان بر شود.
وی در پاسخ به سوالات شهروندان در خصوص تابلوهای تبلیغاتی و تابلوهای سر در مغازه ها، گفت: سه نوع تابلو شامل تابلو سر در مغازه ها، تابلوی سر در ارگان ها و دستگاه ها و همچنین تابلوهای تبلیغاتی، تحت نظارت این سازمان قرار دارد که برابر طرح تفصیلی تابلوها و همچنین مبحث ۲۰ مقررات ساختمان، قوانین و استانداردهای این حوزه مشخص شده است.
دریافت ۴۰ برابر عوارض نوسازی از اصناف و املاک دارای تابلوی غیرمجاز
مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد عنوان کرد: هر واحد صنفی مجاز به نصب یک تابلوی سر در، با عرض یک متر و ۴۰ سانتی متر و طول ممر واحد صنفی است که باید در ارتفاع سه متری از معبر نصب شود.
رضوی با اشاره به اینکه باید اتحادیه ها و اصناف، این قوانین را به افراد تحت پوشش خود اطلاع رسانی کنند، اضافه کرد: در خصوص نصب تابلوهای تبلیغاتی هم قوانین خاصی وجود دارد که افراد می توانند مشاوره های لازم در این خصوص را از واحد مشاوره تخصصی سازمان دریافت کرده و سپس برای دریافت مجوز و نصب تابلو اقدام کنند.
قیمت ها و تخفیف های فروشگاه های شهر ما واقعی است
وی با اشاره به اینکه الگو سازی تابلوهای سر در اصناف در برخی معابر مانند امام رضا(ع) و پیروزی انجام شده است که به شهروندان هم توصیه می شود از این الگوها استفاده کنند، افزود: نصب تابلو تبلیغاتی عمود به ساختمان ممنوع است و اگر مالکان و اصناف، بعد از صدور اخطار شهرداری، نسبت به جمع آوری تابلوی غیر مجازشان اقدام نکنند، به پرداخت ۴۰ برابر عوارض نوسازی، جریمه شده و کد نوسازی آنها نیز تا زمان تسویه حساب، قفل خواهد شد.
مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد در پاسخ به درخواست های شهروندان در حوزه بازارهای شهرما، اظهار کرد: در بازارهای شهرما، به هیچ وجه از تقلب و بازاریابی ناصحیح، استفاده نمی شود و قیمت های کالاها و تخفیف ها در این فروشگاه ها، واقعی است. در راستای حمایت از مصرف کننده، در ۴ فروشگاه شهرما، ۸۰ قلم کالا به قیمت عمده فروشی عرضه می شود، همچنین ۷ قلم میوه نیز در بازارهای میوه و تره بار، به قیمت میدان بار ارائه می شود.
در پایان این نشست، احمد رمضانی فرخد، سرپرست اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد نیز گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری، ۵ هزار و ۵۳۵ درخواست مردمی در حوزه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی ثبت شده است که ۸۴ درصد از این درخواست ها، تا کنون انجام شده و مشکلات شهروندان حل شده است.
نظرات