نقش موثر نمایشگاه صنعت آب و برق در معرفی ظرفیت‌های علمی پدافند غیرعامل/ ضرورت تکیه بر ظرفیت‌های داخلی

نقش موثر نمایشگاه صنعت آب و برق در معرفی ظرفیت‌های علمی پدافند غیرعامل/ ضرورت تکیه بر ظرفیت‌های داخلی

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "غلامرضا جلالی" در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق و شانزدهمین نمایشگاه آب و تاسیسات آب و فاضلاب اظهار کرد: این اولین نمایشگاه صنعت آب و برق است که در شرایط کرونا برگزار شده و نسبت به یک نمایشگاه عادی شرایط متفاوتی دارد.

وی اضافه کرد: وجود شرکت‌های دانش بنیان، ابتکارات و کارکردهای خوب نشان می‌دهد که دستگاه‌های اجرایی باید وارد عرصه شده و کمک کنند تا شرکت‌های تخصصی بتوانند یک دانش فنی و بومی نسبت به این موضوع همراه با تولید طراحی کنند.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور خاطرنشان کرد: نمایشگاه معمولا محل تبلیغ کارهای فنی و خصوصا دانش‌بنیان است که امیدوارم این اتفاق به صورت جدی در نمایشگاه‌های صنعت آب و برق رخ دهد.

وی افزود: اگر محصول در نمایشگاه به صورت مستقیم از طرف تولید‌کننده ارائه شود و بازدیدکنندگان و مصرف کنندگان نیز دیدگاه‌های خود را نسبت به محصول عنوان کنند، باعث ایجاد یک تعامل و در نهایت منجر به آشکار شدن نواقص و مشکلات موجود می‌شود.

جلالی تصریح کرد: ظرفیت‌های علمی و دانشی نیز باید مثل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز دانش‌بنیان وارد عرصه و تعامل شوند چرا که تلاقی این سه عنصر می‌تواند بسیار مهم باشد. اساسا کارکرد نمایشگاه‌های تخصصی، این سه مورد است تا بتوان در انتهای کار محصولاتی را که می‌توان جایگزین محصول خارجی کرد، ارائه شود‌.

وی در خصوص ارتباط سازمان پدافندغیرعامل و برگزاری چنین نمایشگاه‌های تخصصی تصریح کرد: پدافند غیرعامل وظیفه بررسی، رصد و پایش آسیب‌پذیری تهدیداتی را دارد که در ذات تکنولوژی‌ها و زیرساخت‌ها به وجود می‌آید. این نمایشگاه می‌تواند در معرفی ظرفیت‌های علمی کشور که در حوزه‌های بین رشته‌ای پدافندغیرعامل کار می‌کنند، موثر باشد.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور در پایان گفت: باید از تلاش‌های تمامی شرکت‌های نوآور حمایت کنیم و از این ظرفیت داخلی برای کمک در وظیفه ذاتی پدافندغیرعامل که تهدید را شناسایی و کنترل می‌کند، استفاده کنیم. طبیعتا ممکن است در زمینه استفاده از توانایی‌های دیگر کشور‌ها توسط خارجی‌ها تحریم شویم، بنابراین تاکید و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی یک موضوع بسیار مهم است.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات