نشست سالانه ائمه جماعات شهرداری مشهد برگزار شد

نشست سالانه ائمه جماعات شهرداری مشهد برگزار شد

نشست سالانه ائمه جماعات شهرداری مشهد برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمدرضا حیدری دراین نشست که با حضورائمه جماعات شهرداری و شورای شهر مشهد برگزار شد، گفت: ائمه جماعات ارتباط و تعامل سازنده‌ای با بدنه نیروی انسانی شهرداری دارند و ارتباط صرفا به اقامه نماز محدود نمی‌شود، بلکه این تعامل و هم‌صحبتی می‌تواند زمینه انتقال ارزش های اسلامی و دینی را هم فراهم کند.
وی با بیان اینکه درونی کردن ارزش‌ها و اخلاق نیکو شرط موفقیت در تربیت اسلامی است، اظهارکرد: جامعه‌ای موفق خواهد بود که ارزش‌های اجتماعی را درونی کند؛ در چنین شرایطی است که هزینه کمتری نیز به حاکمیت تحمیل می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر ارزش‌های جامعه را درونی نکنیم، ناچار به تقویت نیروی انتظامی، افزایش دادگاه‌ها و زندان‌ها هستیم.
حیدری به نقش تاثیرگذار ائمه جماعات در بدنه شهرداری اشاره و تصریح کرد: امامان جماعت می توانند در فضای نماز و ضمن گفتگو با کارکنان، حقوق مردم و تکالیف آنها نسبت به شهروندان را متذکر شوند.
رییس شورای شهر مشهد ادامه داد: معتقدیم هرچه پاسخگویی به مردم بهتر شود، رضایتمندی عمومی نیز افزایش می‌یابد و به تبع، امید شهروندان به کشور و نظام نیز تقویت خواهد شد.
وی افزود: اکنون قدمت نهاد شهرداری در شهر مشهد به ۱۰۰ سال می رسد و ما امروز در این شهر، میراث‌دار یک قرن مشکلات و گرفتاری‌ها و ... هستیم که طبیعتا در عرض ۴ و ۵ سال هم اصلاح نمی‌شود.
حیدری به مشکلات حاشیه شهر مشهد اشاره و خاطرنشان کرد: بیش از ۴ دهه از شکل‌گیری حاشیه شهر مشهد می گذرد و متاسفانه نظام شهرسازی و متولیان طراحی‌های شهری ما سال‌ها به نیاز مردم توجه نکرده‌اند که امروز وضعیت حاشیه شهر اینگونه است.
وی با بیان اینکه شهرداری‌ها از سال ۷۸ به بعد، به تنهایی متولی درآمد و هزینه در شهرها هستند و اعتبارات دولتی، جز در مواردی معدود و مشخص که مصوب مجلس شورای اسلامی است، شامل حال آنها نمی‌شود، اظهارکرد: از سوی دیگر، به دلیل بی‌پولی تحت هیچ شرایطی نمی‌توان خدمات شهرداری را تعطیل کرد.
رییس شورای شهر مشهد گفت: اکنون هزینه روزانه اداره شهر از ۳ میلیارد تومان سال ۹۶ به ۱۱ میلیاردتومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است؛ سرانه جاری هر شهروند هم در ابتدای فعالیت شورای پنجم ۳۰۰ هزارتومان بوده که درحال حاضر به ۱.۲ میلیون‌ تومان افزایش یافته است.
وی افزود: سرانه هزینه عمرانی هر شهروند مشهدی هم در سال ۹۶ حدود ۶۰۰ هزارتومان بوده که امسال به ۳ میلیون تومان رسیده است.
حیدری با بیان اینکه شورای پنجم از ابتدای فعالیت خود پیوسته سعی داشته با تمام توان شهر را اداره کند، تصریح کرد : براساس همین رویکرد، طی ۳ سال اخیر، ۲۷ هزار میلیاردتومان منابع برای شهر فراهم کرده‌ایم و طی چندروز آینده عملیات حفاری خط ۴ قطارشهری هم از خواجه‌ربیع آغاز خواهد شد.
وی به رویکرد توسعه متوازن و عدالت‌محور شورای شهر و مدیریت شهری در این دوره، اشاره و خاطرنشان کرد: مجموع درآمد شهرداری از مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد ۵۰۰ میلیاردتومان بوده ولی شهرداری ۲۵۰۰ میلیاردتومان در این نقاط هزینه کرده و طی سه سال گذشته بیش از ۷۰ بوستان در مناطق کم برخوردار احداث شده است.
رییس شورای شهر مشهد ادامه داد: مردم باید احساس کنند که شهر متعلق به آنهاست و در عمرانی و آبادانی آن مشارکت کنند.
وی با اشاره به اینکه همه این خدمات متعلق به نظام جمهوری اسلامی است و نه شخص و جریان خاصی گفت: از ابتدای فعالیت شورای پنجم در سایه تعامل و همراهی و هم‌افزایی بین‌بخشی برای عمران و آبادانی شهر مشهد تلاش کرده‌ایم چراکه در این شهر به اندازه کافی واگرایی اجتماعی و سیاسی داریم و نباید بیش از پیش به آن دامن زده شود.
همچنین درادامه این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین، حجت‌الاسلام تقی خادم، دبیر ستاد اقامه نماز و ائمه جماعات شهرداری مشهد نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این ستاد گفت: حدود ۱۴۰ ائمه جماعت وظیفه برپایی نماز جماعت در مساجد و نمازخانه های سازمان ها، مناطق و ستاد شهرداری مشهد و همچنان نمازخانه ها و مساجد واقع در بوستانها و فضاهای متعلق به شهرداری مشهد را برعهده دارند.
وی افزود: در این نشست اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته توسط ائمه جماعات شهرداری مشهد بررسی و برنامه های پیش رو بررسی و تبئین شد.
مجید خبیری

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات