علیرغم همه تنگناها و گرفتاریها، برنامه عملیاتی ...
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، حمیدرضا موحدیزاده در آغاز یکصد و بیستوسومین جلسه علنی شورای شهر مشهد با اشاره به روزهای پایانی سال 99 که پیش روی ماست، اظهارکرد: سال جاری، سال پرتلاطمی بود که تلخیها و شیرینیهای مختلفی به همراه داشت؛ تجربهای برای مردم و مسئولین بود که نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنند تا از فرصتها در آینده بهتر بهره ببریم.
وی با تاکید بر لزوم تمرکز روی تهدیدهای فراروی دولت و نظام، و بهرهگرفتن از تجربهها برای برطرف کردن نقاط ضعف و استفاده بهینه از فرصتها در سال پیشرو، گفت: آغاز سال 99 با اپیدمی کرونا همراه بود و خوشبختانه مردم عزیز ایران در ایام نوروز مشارکت بسیار خوبی را از خود نشان دادند و شهر در ایام تعطیل کاملا خلوت بود و حتی روز طبیعت را همشهریان در خانههای خود سپری کردند.
موحدیزاده افزود: نتیجه این همراهی و مشارکت را در اردیبهشت سال 99 به خوبی مشاهده کردیم؛ به نحوی که آمار تلفات انسانی در کشور به زیر 50 نفر رسید.
نایب رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به هشدارهای مسئولین بهداشتی درخصوص احتمال آغاز موج چهارم کرونا، درصورت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در ایام نوروز 1400، تصریح کرد: امیدواریم دولت و ملت همچون گذشته با همت خود در جهت کنترل این ویروس تلاش کنند و آمار مبتلایان در سال آینده به حداقل ممکن برسد.
موحدیزاده گفت: از بیماری کرونا نباید برداشتهای سیاسی شود چراکه این بیماری درد مشترک جهانی است و با جان مردم سروکار دارد؛ به همین دلیل باید هر گونه جهتگیری در برنامهریزیها و سیاستگزاریها باید بیشتر دقت کنیم چراکه اولویت حفظ جان مردم است.
وی در ادامه با گرامیداشت 14 اسفندماه، روز احسان و نیکوکاری، اظهارکرد: این مهم در آیینهای مذهبی و ملی ما به نیکی مورد تاکید قرار گرفته است.
موحدیزاده با تقدیر و تشکر از نیکوکاران فعال در سطح شهر مشهد که بدون منت درحال خدمت به جامعه هستند، گفت: این بخشندگی و اختصاص اموال و داراییها دل بزرگی میخواهد که خیرین از آن برخوردارند.
نایب رئیس شورای شهر مشهد در ادامه با بیان اینکه مدیریت شهری مشهد در سال 99، علیرغم همه تنگناها و گرفتاریها، برنامه عملیاتی 4ساله خود را در قالب برنامههای سالانه دنبال کرده است، افزود: خوشبختانه ثمره این پیگیری در گوشهوکنار شهر بر همگان روشن است و پروژههای عمرانی متعددی در سطح شهر فعال هستند که از جمله آنها میتوان به تقاطع 4سطحی آزادگان اشاره کرد که در شرق کشور بینظیر بوده و تحسین عمومی را برانگیخته است.
موحدیزاده خاطرنشان کرد: شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره پیوسته سعی کرده علیرغم همه گرفتاریها، در جهت شادی دل مردم و خرسندی آنها شبانهروزی تلاش کنند.
وی با اشاره به بهرهبرداری از تقاطع غیرهمسطح ابوطالب تا پایان سال، گفت: علاوه بر این پروژه، عملیات بهسازی کال اسماعیلآباد نیز در منطقهای محروم آغاز شده که آبهای سطحی محدوده از این طریق جمعآوری و به کشفرود منتقل میشود.
اتصال جلوخان آرامگاه فردوسی به بقعه هارونیه دیگر پروژه فعال مدیریت شهری است که نایب رئیس شورای شهر مشهد در این جلسه به آن پرداخت و گفت: کوهپارک، رودپارک و بومپارک نیز از پروژههایی هستند که با هدف حمایت از محیط زیست شهری اجرایی شدهاند.
موحدیزاده درخصوص پروژه کوهپارک نیز افزود: شورای پنجم اصراری به اجرای کمربند جنوبی نداشته و با اتخاذ تصمیمی مناسب با شرایط موجود، راه میانی یافت و بخشی از بزرگراه برای استفاده شهروندان تبدیل به فضای پارکی شد.
وی در ادامه با اشاره به پروژه پردیس تئاتر شهر، تصریح کرد: امیدواریم فاز نخست این پروژه در تیرماه 1400 به بهرهبرداری برسد و در اختیار هنرمندان و هنردوستان مشهدی قرار گیرد.
موحدیزاده از پیشرفت 80 درصدی عملیات عمرانی پارک مادر و کودک خبرداد و افزود: در این فضا، شرایطی فراهم شده تا زوجهای جوان میتوانند نهالی به نام خود غرس کنند و برای آنها به یادگار بماند.
نایب رئیس شورای شهر مشهد در ادامه به پارکینگ چندسطحی آزادی و پارک انتهای مهریز اشاره کرد و گفت: دسترسیهای دوم ایستگاههای قطارشهری سعدی و الندشت نیز در بهار 1400 و ایستگاه سلامت نیز در نیمه نخست 1400 به بهرهبرداری میرسد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز مشهدی میتوانند با مراجعه به سایت «ناظر» در جریان آخرین وضعیت پروژههای عمرانی سطح شهر قرار گیرد.
موحدیزاده در ادامه به مصوبه اخیر شورا در باب تخفیف پرداخت عوارض و پروانههای ساختمانی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه این مصوبه با استقبال عمومی نیز همراه شده و نقش بسزایی در تحقق درآمدهای شهرداری داشته است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به اهمیت ایجاد امید در نسل جوان و تقویت امید اجتماعی اشاره کرد و گفت: یکی از راههای تحقق این مهم، ارتقاء تعلق خاطر به شهر و زادگاه است که در این جهت گامهای اساسی برداشته شده است.
موحدیزاده در ادامه اظهارکرد: رفتار ما باید به نحوی باشد که وقتی مردم حرفهای ما را میشنوند، دلگرم شوند؛ سخنان ما باید در تراز پایتخت فرهنگی جهان اسلام باشد و صاحبان تریبون باید دقت نمایند که با صحبتها و مواضع خود موجب ناامیدی مردم نشوند.
وی ایجاد بستر لازم برای مشارکت مردمی را عامل دیگری برای تقویت امید اجتماعی در جامعه دانست و گفت: لازمه مشارکت مردمی وجود اعتماد متقابل بین ملت و حاکمیت است که متاسفانه این رابطه امروز با چالشهایی مواجه است و امیدواریم با اتخاذ تدبیر مناسب از سوی سیاستمداران و صبر مردم، افزایش اعتماد در جامعه را دوباره شاهد باشیم.
نظرات