رویداد 2022، فرصت مغتنم برای قدم نهادن ساری در مسیر توسعه گردشگری/شهرداری پای‌کار است

رویداد 2022، فرصت مغتنم برای قدم نهادن ساری در مسیر توسعه گردشگری/شهرداری پای‌کار است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ساری، جواد طالبی سرپرست شهرداری ساری عصر شنبه 25 اردیبهشت با حضور در محل مرکز ساری شناسی با حسین اسلامی رئیس این مرکز دیدار و گفتگو کرد.

جواد طالبی در این دیدار اظهار کرد: ساری در مرکز مازندران با قدمت دیرینه، از چشم‌اندازها و جاذبه‌های گردشگری فراوانی برخوردار است و تقویت زیرساخت‌های عمرانی در این شهر می‌تواند این پتانسیل را افزایش دهد از همین رو تلاش داریم با توسعه عمران شهری در افزایش جاذبه‌های شهر ساری نقش مؤثر ایفا کنیم.

وی یادآور شد ساری در سال 2022 قرار است به پایتخت گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی موسوم به «اکو» تبدیل شود بنابراین باید تلاش کنیم تا این شهر زمینه‌های لازم برای دست‌یابی به این میزبانی را فراهم آورد.

سرپرست شهرداری ساری گفت: حال که قرار است ساری به «مقصد گردشگری بین‌المللی» تبدیل شود باید ظرفیت این شهر را درزمینه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی، خدماتی و به‌ویژه گردشگری ارتقاء دهیم ازاین‌رو شهرداری ساری با تمام توان پای‌کار آمده تا بتواند سهم خود را در این میزبانی به نحو احسن ایفا کند.

طالبی افزود: مرکز ساری شناسی به‌عنوان پژوهشکده فرهنگی که درزمینه جمع‌آوری تاریخ، فرهنگ و ادب مرکز استان نقش مهمی دارد می‌تواند در معرفی این ظرفیت‌ها در سال 2022 نیز تأثیر بسزایی داشته باشد.

سرپرست شهرداری ساری در بخش دیگر از سخنانش ضمن قدردانی از حسین اسلامی در جمع‌آوری آثار تاریخی و فرهنگی استان مازندران به‌ویژه ساری این فعالیت را دل‌بستگی خاطر فراوان به آداب، فرهنگ و تاریخ مرکز استان دانست و گفت: جمع‌آوری این گنجینه ارزشمند ناشی از عشق و تعصب به ساری و شهروندان ساروی است.

وی بر ضرورت معرفی این آثار به شهروندان ساروی تأکید کرد و گفت: مجموعه مدیریت شهری نیز آنچه در توان دارد برای اعتلای فرهنگ و تمدن این شهر کهن گام برمی‌دارد تا ضمن معرفی فرهنگ این مرزوبوم، کار ارزشمند رئیس ساری شناسی در ثبت این آثار به مردم مرکز استان اطلاع‌رسانی شود.

بافت‌های فرسوده ساری احیاء می‌شوند

طالبی خدمت به مردم شریف مرکز استان را از رویکردهای مهم مجموعه شهرداری ساری عنوان کرد و یادآور شد: همفکری نخبگان و بزرگان این شهر در توسعه ساری مؤثر است از همین رو از تجارب این افراد و توانمندی‌های کارکنان مجموعه شهرداری برای اعتلای این شهر بهره‌گیری می‌کنیم.

سرپرست شهرداری ساری گفت: با توجه به اینکه بازسازی بافت تاریخی و قدیمی شهر ساری در اولویت فعالیت‌های عمران شهری است، احیای بافت فرسوده را در جهت ساماندهی مبلمان شهری ضروری دانست و ادامه داد: بازسازی بافت فرسوده و تاریخی در صنعت گردشگری بسیار مهم است.

ساری، تنها مرکز استان بدون موزه است

حسین اسلامی ساروی نیز در این دیدار بابیان اینکه بیش از 50 هزار جلد کتاب در این پژوهشکده ثبت گردیده است، گفت: همچنین بیش از 69 جلد تفسیر قرآن و شناخت نامه علما و شهدا با 400 موضوع به‌صورت جیبی در این مجموعه آرشیوشده است.

وی با اعلام اینکه بیش از 2 هزار جلد کتاب با موضوع مازندران شناسی در این پژوهشکده موجود است، افزود: بیش از 100 جلد کتاب نیز در مورد ساری شناسی در این مجموعه وجود دارد.

رئیس مرکز ساری شناسی با ابراز نگرانی از اینکه ساری تنها مرکز استان بدون موزه است، تصریح کرد: بیش از 30 هزار قطعه تاریخی با قدمت بالای هزار سال در این شهر وجود دارد اما مکانی برای نمایش این آثار قدمتی وجود ندارد بنابراین نیازمند فضای جدید هستیم تا مردم با اصالت فرهنگی و تمدنی خود آشنا ‌شوند.

اسلامی با یادآوری اینکه سرپرست شهرداری ساری چون از بدنه این مجموعه بوده و به‌درستی بر شهر و شهرداری اشرافیت دارد خواهان توسعه هر چه بیشتر شهر ساری در حوزه‌ فرهنگی شد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری

    منبع خبر

    شهرداری ساری

    شهرداری ساری

    شهرداری ساری یک شهرداری در شهر ساری می باشد

      نظرات