افزايش 29 درصدي مصرف برق در زنجان

افزايش 29 درصدي مصرف برق در زنجان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "عليرضا عليزاده" در خصوص وضعيت برق استان زنجان گفت: خشكسالي و غيرممكن شدن استفاده از برخي نيروگاه‌هاي برق‌آبي،  افزايش دما و بالا رفتن مصرف برق از مهم ترين دلايل افزايش شديد مصرف برق و بهم خوردن تراز توليد و مصرف به‌شمار مي‌روند.
وي با اشاره به افزايش 29 درصدي مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال قبل تصريح کرد: با افزايش دما و کاهش بارندگي، علاوه بر استفاده از وسايل سرمايشي در سطح کشور، کشاورزان قبل از موعد مقرر هر سال، اقدام به استفاده از آب‌هاي زيرزميني و پمپ‌هاي آب کرده که منجر به افزايش مصرف بي‌سابقه در ارديبهشت ماه امسال شده است.
مديرعامل توزيع برق استان زنجان ضمن درخواست از مردم استان به رعايت الگوهاي مصرف، در خصوص دلايل مديريت مصرف خاطرنشان کرد: يکي از مهم‌ترين دلايل مديريت مصرف، افزايش تقاضاي انرژي است که به سبب افزايش جمعيت، افزايش رفاه عمومي و نياز جامعه به توسعه، هرساله اتفاق افتاده است.
وي دلايل ديگر ترويج فرهنگ مديريت صحيح مصرف انرژي برق را محدوديت در منابع انرژي تجديد ناپذير، محدوديت منابع مالي دولت در تامين سوخت و توسعه ظرفيت‌هاي نيروگاهي جديد و در نهايت آثار زيان بار سوخت هاي فسيلي بر محيط زيست عنوان کرد.
عليزاده در پايان با اشاره به عقد 6700 تفاهم‌نامه با صنايع و کشاورزان در خصوص مديريت زودهنگام مصرف برق افزود: اگر ميزان مصرف برق استان کمتر از سقف سهميه تعيين شده باشد، شاهد خاموشي‌هاي بي‌برنامه نخواهيم بود.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات