مصرف آب مشترکان بوشهری 28 درصد فراتر از میانگین کشوری است

مصرف آب مشترکان بوشهری 28 درصد فراتر از میانگین کشوری است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "عبدالحمید حمزه ‎ پور" با ابراز نگرانی از آمار افزایش مصرف بی‌رویه آب در استان، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی استان بوشهر از مشترکان تقاضا می‏‌شود با هدف کمک به روند درمان بیماران کرونایی حاضر در قرنطینه و همچنین تامین آب پایدار با نگاهی نو به مصرف آب توجه کنند .
وی اضافه کرد: بخش اعظمی از آب شرب موردنیاز استان بوشهر از استان‌‏های همجوار تامین می‌‏شود که با کاهش شدید بارش ‎ ها این منابع نیز با تهدید جدی مواجه هستند .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: مصرف بهینه بدون شک به معنی محدودیت در مصرف نبوده بلکه تلاش برای جلوگیری از هدرفت آب و همچنین اجتناب از مصرف آب شرب برای بخش ‎ های کشاورزی و دامپروری است .
وی عنوان کرد: یکی از عمده چالش‌های استان برای تامین آب پایدار در بخش روستایی گزارش شده چراکه آب تامین شده با هزار مشقت و فراوانی از روی ناآگاهی به شرایط بحرانی امسال صرف بخش ‎ های غیرخانگی می‏‌شود .
حمزه پور همچنین با اشاره به طرح تشدید مقابله با باغ ‏ویلاها در استان بوشهر اظهار داشت: با هدف افزایش پایداری آب مشترکان، باغ ویلاهایی که روند تامین آب استان را دچار اختلال می ‎ کند بدون اغماض قطع خواهد شد .
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات