350 روستا در خراسان رضوی با تانکر آبرسانی می‌شود

350 روستا در خراسان رضوی با تانکر آبرسانی می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "سید ابراهیم علوی" در نشست با مسئول محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه افزود: این تعداد در سال قبل 240 روستا بود.
وی با اشاره به کاهش بارش‌ها از یک سو و افزایش دما به میزان شش درجه نسبت به سال قبل اظهار داشت: این وضعیت باعث افزایش مصرف آب در شهرها و روستاهای خراسان رضوی شده است.
وی همچنین با تشریح وضعیت منابع شرب و تامین آب شهرها، به‌ویژه روستاها، خواستار واگذاری چند دستگاه تانکر برای آبرسانی به روستاها و اجرای پروژه‌های تامین آب روستایی شد.
وی افزود: آبفای خراسان رضوی با همت همکاران در ستاد و شهرستان‌های استان، تامین آب روستاها در تابستان سخت سال جاری را مدیریت می‌کند.
مسئول محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم اقدامات آبفا در سقایی روستاها و شهرها را ارزشمند توصیف کرد و از مردم به عنوان پشتوانه‌ای قوی برای نظام و انقلاب اسلامی نام برد.
سردار "مجیدرضا حسن زاده" ضمن تاکید بر رفع مشکلات مردم، به توان مهندسی و فنی سپاه اشاره و  آمادگی این نیرو را برای توسعه همکاری‌های فی مابین در حوزه آب شرب اعلام کرد.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات