وجود بیش از 1000 حلقه چاه آب غیرمجاز در لرستان

وجود بیش از 1000 حلقه چاه آب غیرمجاز در لرستان

به‌ گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "داریوش حسن نژاد" اظهار داشت: در سطح استان 8920 حلقه چاه وجود دارد که از این تعداد 7610 حلقه مجاز و 1310 حلقه چاه غیرمجاز است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان افزود: در راستای صیانت از منابع آبی، با همکاری گروه‌های گشت و بازرسی، برق چهار حلقه چاه کشاورزی متخلف واقع در روستای کاسیان از توابع بخش بیرانوند شهرستان خرم آباد به‌علت اقدام به کشت گیاهان آب‌دوست قطع و یک حلقه چاه غیرمجاز نیز پلمب شد.

وی افزود: همچنین برق یک حلقه چاه صنعتی در شهرستان دلفان از سر خط اصلی قطع و دو دستگاه موتور تلمبه غیر مجاز به‌علت اضافه برداشت و کشت بی‌رویه  گیاهان آب‌دوست در این شهرستان جمع‌آوری شده است.

حسن‌نژاد خاطرنشان کرد: ۱۸ گروه گشت و بازرسی به‌طور شبانه‌روز در سطح استان فعالیت کرده و چاه‌های غیرمجاز، اضافه برداشت‌ها و دستگاه‌های حفاری غیرمجاز را رصد و متخلفان را به دستگاه قضا معرفی می‌کنند.

لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات