مدیریت مصرف برق راهكار برون رفت از روزهای گرم تابستان است

مدیریت مصرف برق راهكار برون رفت از روزهای گرم تابستان است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "علی اکبر جوهری" با تشکر از صبر و شکیبایی مردم استان گیلان به‌منظور برخی نقصان‌ها و خاموشی‌های ایجاد شده به دلیل شکاف ایجاد شده بین مصرف و تولید برق، خاطرنشان کرد: کاهش ذخیره آب پشت سدها و کمبود تولید در نیروگاه‌های برقابی، گرمای زودهنگام هوا، استخراج رمزارزهای غیرمجاز باعث از بین رفتن تراز تولید و مصرف برق و افزایش مصرف برق در کل کشور شده که این مصرف در استان گیلان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 20 درصد افزایش یافته است.
وی گفت: به‌منظور گذر موفق از پیک بار تابستان در طرح‌های پاسخگویی بار، همکاری و تفاهم‌نامه‌هایی با بخش‌های صنعت، کشاورزی و تجاری صورت پذیرفته که در صورت همکاری مشترکان مذکور پاداش به آنها تعلق خواهد گرفت.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان تاکید کرد: باتوجه به سقف پیک تعیین شده برای استان گیلان از سوی از سوي دبیرخانه کنترل پیک کشور، بهترین راه برای گذر بدون مشکل از فصل گرم مدیریت مصرف برق از سوی مشترکان است که همواره همراه و یاور خادمان خود در توزیع برق گیلان بوده‌اند.
وی افزود: ساعت پیک مصرف در استان در روز 12 الی 18 و در شب 20 الی 24 ماست که مشترکان می‌توانند با اعمال راهکارهای ساده از جمله قرار دادن درجه کولر روی 25 درجه (دمای آسایش)، عدم استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات اوج مصرف، استفاده حداکثری از روشنایی طبیعی در روز، نصب سایبان روی کولرها به‌منظور جلوگیری از تابش مستقیم نور آفتاب، از خاموشی‌های احتمالی جلوگیری کنند.
جوهری به پویش مردمی مدیریت کولرها اشاره کرد و افزود: در این پویش نیاز است مردم استان بین ساعت 2 تا 3 بعد ازظهر به مدت 15 دقیقه کولرهای خودرا در خانه یا محل کار خاموش کنند و با این کار 20 درصد مصرف برق کاهش پیدا می‌کند.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ توزیع برق گیلان اضافه کرد: خاموشی‌های نوبتی اعمال شده در سطح کشور به‌منظور جلوگیری از آسیب جدی و فروپاشی شبکه و تاسیسات است تا از مشکلات و خاموشی‌های چندین روزه مشترکان جلوگیری شود. از این رو جداول احتمالی خاموشی برای اطلاع رسانی به مردم استان گیلان از طریق سایت این شرکت به آدرس www.gilanpdc.ir و اپلیکیشن "برق من" در دسترس است و قطعا شهروندان لوازم برقی خود را در زمان قطع برق به منظور جلوگیری از آسیب دیدگی از مدار خارج کنند.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات