جذب سرمایه گذار برای استحصال انرژی از زباله با هدفد ایجاد درآمد پایدار/ ناوگان حمل و نقل پسماند باید نوسازی شود
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: تا دو سال آینده برای دفن زباله سایت نازلو باید تصمیم گیری شود.
به گزارش ارتباطات و اموربین الملل شهرداری ارومیه، مرتضی منافی بیان کرد : اقدامات خوبی در سایت زباله نازلو از سوی شهرداری ارومیه برای دفن زباله انجام گرفته است ، اما تا دو سال آینده باید این سایت باید تصمیم گیری های اساسی انجام گیرد.
وی تاکید کرد: ساماندهی و حذف زباله گردها هم در داخل شهر ، معابری عمومی و هم در سایت نازلو انجام گیرد.
به گفته نائب رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه امروز زباله گرد ها موجب ایجاد مشکلات برای شهروندان شده است و موجب نارضایتی و برهم زدن منظر شهری می شوند لذا استفاده از زباله گرد در طرح جمع آوری زباله از تفکیک از مبدا به مقصد و بصورت مکانیزه انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل پسماند باید نوسازی شوند اذعان کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل پسماند و خرید و تجهیز و تخصیص اعتبارات لازم در بودجه سالجاری شهرداری انجام خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه اظهار کرد: برای جذب سرمایه گذار برای استحصال انرژی از زباله در راستای ایجاد درآمد پایدار در سالجاری از سوی شهرداری ارومیه انجام می گیرد.
وی گفت: دستگاه پردازش که در محل دفن زباله سایت نازلو قرار دارد تکمیل و راه اندازی شود.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ارومیه
نظرات