16 ماینر غیرمجاز در دهدشت کشف شد/ جلوگیری از خسارت 100 میلیون تومانی به مشترکان برق

16 ماینر غیرمجاز در دهدشت کشف شد/ جلوگیری از خسارت 100 میلیون تومانی به مشترکان برق

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "جمال معتمدی زاده" گفت: با همکاری گروه مبارزه با برق‌های غیرمجاز اداره برق شهرستان کهگیلویه، نیروی انتظامی و قضات شهرستان کهگیلویه، 16 ماینر غیرمجاز در یک زیرزمین منزل مسکونی در شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه کشف و ضبط شد که برق مصرفی این ماینرها معادل 100 خانوار در این شهر است.
وی میزان خسارت ریالی ماینرهای غیرمجاز کشف و ضبط شده در شهر دهدشت را یک میلیارد ریال عنوان و اظهار داشت: میزان مصرف برق ۱۶ ماینر غیرمجاز کشف شده در این شهر ۱۲۰ هزار کیلووات ساعت بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، ناپایداری شبکه‌های توزیع برق، نوسانات، افزایش نرخ تلفات انرژی، سوختگی وسایل برقی و خسارت به اقتصاد ملی را از مهمترین پیامدهای استفاده از ماینرهای غیرمجاز برشمرد.
معتمدی زاده گفت: در یک سال اخیر حدود 700 ماینر غیرمجاز در استان کهگیلویه و بویراحمد کشف و ضبط شده و البته کشفیات دستگاه‌های استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان با شتاب بیشتری به جلو خواهد رفت.
وی افزود: با توجه به کاهش نسبی دمای هوا در هفته‌های پیش‌رو و کاهش ظرفیت تولید نیروگاه برق‌آبی به دلیل کاهش نزولات آسمانی، از همه مشترکان برق در این استان درخواست می‌شود با رعایت الگو‌های مدیریت مصرف و کاهش مصرف خود به خصوص در ساعت‌های پیک بار، هرگونه مورد مشکوک به استفاده از دستگاه ماینر غیرمجاز را به شماره 121، 113 و 114 اطلاع و تا سقف 20 میلیون تومان از پاداش نقدی بهره‌مند شوند.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات