همایش بانوان فاطمی ساری با موضوع مادران فاطمی، فرزندان مهدوی و امتداد نسل فاطمی

همایش بانوان فاطمی ساری با موضوع مادران فاطمی، فرزندان مهدوی و امتداد نسل فاطمی

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ساری، اولین همایش بانوان فاطمی ساری با موضوع مادران فاطمی، فرزندان مهدوی و امتداد نسل فاطمی عصر سه‌شنبه با حضور خانم دکتر دریاباری از جامعه الزهرا قم، مبلغان بین‌المللی اروپا و آفریقا و جمعی کثیری از بانوان با تلاش کانون طلاب جامعه الزهرا مازندران در مسجد علی ابن موسی‌الرضا (ع) در بوستان ولایت ساری برگزار شد.

«اسوارا از کشور آلبانی» که پس از تشرف به اسلام نام خدیجه را برای خود انتخاب کرد یکی از سخنرانان این محفل فاطمی است که باافتخار مذهب شیعه را پذیرفت و معتقد است اسلام بهترین و کامل‌ترین دین است.

این بانوی مبلغ بین‌المللی گفت: سفرم به ایران با ماه محرم مصادف شده بود و آنچه از نزدیک می‌دیدم عزاداری و سینه‌زنی شماری از ایرانیان بود که هیچ از اطلاعاتی از هدف و انگیزه این کارشان نداشتم.

خدیجه عنوان کرد: قصد بازگشت داشتم که ناگاه نوری از قلبم عبور کرد و این نوید را داد باید قبل از رفتن بیشتر در مورد این آیین تحقیق و تفحص کنم. بعد از شنیدن داستان امام حسین (ع) زندگی‌ام تحت‌الشعاع قرار گرفت و چراغ راهی شد تازندگی‌ام تغییر کند؛ داستان امام حسین (ع) برایم خیلی مهیج بود. دوست داشتم درباره خانواده و ارتباطش باخدا بدانم و همین باعث شد بیشتر درباره او تحقیق کنم در نهایت ویژگی‌های خاص داستان امام حسین (ع) باعث شد تا مسلمان شوم.

«انیا سعدی ایجابو» دیگر سخنران این همایش اهل تسنن و از کشور آفریقا بود که بعد از آشنایی با امام علی (ع) و سالار شهیدان رسماً مسلمان شد و به همراه همسر مسلمان و ایرانی خود وارد کشور ایران شد.

این مبلغ بین‌المللی دین اسلام افزود: پس‌ازآن به شهر قم عزیمت کرده در دانشگاه جامعه الزهرا علم تمهیدی را فراگرفتم.

اما دغدغه خانم «دکتر دریاباری» که از دیگر مدعوین این همایش است فرزند آوری است همان دغدغه‌ای که مقام معظم رهبری بارها در بیاناتشان به آن اشاره کردند.

رهبر انقلاب فرمودند: مسئله جمعیت را جدی بگیرید! جمعیت جوان کشور دارد کاهش پیدا می‌کند. یکجایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست.

دریاباری با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری می‌گوید: مادر شدن هنر زنان بوده و تربیت فرزندان هنری گران‌بهاتر که در وجود زنان است.

وی افزود: بدیهی است که داشتن ثمرات نیکو، عامل دلگرمی والدین و تداوم حیات مشترک آن‌ها بوده و احساس مثمر بودن و اعتمادبه‌نفس را در آنان به وجود می‌آورد.

پخش برنامه کودک، برنامه‌های آموزشی، قصه‌گویی، داستان‌های قرآنی، آموزش‌های مذهبی و اهدای جوایز به نفرات برتر مسابقه از دیگر برنامه‌هایی بود که با همکاری سازمان فرهنگی شهرداری ساری همراه با این همایش اجرا شد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری

    منبع خبر

    شهرداری ساری

    شهرداری ساری

    شهرداری ساری یک شهرداری در شهر ساری می باشد

      نظرات