كشف 175 مزرعه استخراج رمز ارز در شهر اهواز

كشف 175 مزرعه استخراج رمز ارز در شهر اهواز

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "عبدالحميد عباس شياري" با تاكيد بر ضرورت جمع‌آوري دستگاه‌های استخراج رمز ارز غيرمجاز گفت: با کشف این تعداد مزرعه استخراج ارز دیجیتال تعداد چهار هزار و ۱۵۰ دستگاه ماینر در این منطقه کشف و ضبط شده است.
وی ادامه داد: اختلاف هزينه برق مصرفي براي توليد رمز ارز با قيمت جهاني و سود قابل توجه از اين روش، باعث به كارگيري گسترده ماينرهاي غير مجاز شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز تصريح كرد: طي سال‌هاي اخير مجموعه برق اهواز با تمام توان در تلاش بوده تا با اصلاح شبكه، به كارگيري تجهيزات نوين، اجرای طرح‌هاي تاب آوري شبکه و مقابله با استفاده غیر مجاز از برق، خدمات پايداري در اختيار شهروندان قرار دهد.
وی اظهار داشت: تمايل به استفاده از دستگاه‌هاي استخراج رمز ارز و برق غير مجاز در مناطق كم برخوردار بيشتر مشهود است و ضرورت دارد با استفاده از ظرفيت‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي در كنار اقدامات فني نسبت به جمع‌آوري و مقابله با مزارع استخراج غيرمجاز در این مناطق اقدام کرد.
شیاری بیان کرد: همشهريان عزيز مي‌توانند با همكاري در شناسايي و كشف دستگاه‌هاي"ماينر" غيرمجاز به حفظ پايداري شبكه برق و ارایه خدمات مطلوب كمک نمايند و تا مبلغ ۲۰ ميليون تومان جايزه نقدي دريافت كنند .
وی خاطر نشان کرد: شهروندان محترم می‌توانند جهت ثبت گزارش در خصوص ماینرهای غیر مجاز از طریق اپلیکیشن برق من، سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat شماره تماس 121 و 1521 اقدام نمایند و اطمينان داشته باشند كه اطلاعات آن‌ها كاملا محرمانه خواهد بود .
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات