پروژه گازسوز کردن بویلر کمکی نیروگاه زرند افتتاح شد/ نیروگاه حرارتی زرند در مسیر رفع آلایندگی
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "ایرج امیری"، مدیرعامل نیروگاه زرند در مراسم افتتاح این طرح گفت: پروژه یاد شده در بویلر کمکی نیروگاه با هدف کاهش مصرف سوخت مایع و آلایندگی در مجموعه اجرا شده است و در حال حاضر سیستم گرمایشی فضاهای اداری و کارگاهی نیز با استفاده از گاز تامین میشود.
وی با اشاره به گازرسانی از شبکه شهری به ورودی نیروگاه، افزود: تعویض مشعل گازوییلسوز با مشعلگازسوز، راهاندازی مشعل با سوخت گاز، جلوگیری از آلودگی محیط زیست و افزایش راندمان با مشعل جدید از جمله اهداف اجرای این پروژه بوده است.
نیروگاه حرارتی زرند با برخورداری از دو واحد به ظرفیت ۶۰ مگاوات در شمالغربی استان کرمان و در مجاورت شهرستان زرند واقع شده است.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرووی با اشاره به گازرسانی از شبکه شهری به ورودی نیروگاه، افزود: تعویض مشعل گازوییلسوز با مشعلگازسوز، راهاندازی مشعل با سوخت گاز، جلوگیری از آلودگی محیط زیست و افزایش راندمان با مشعل جدید از جمله اهداف اجرای این پروژه بوده است.
نیروگاه حرارتی زرند با برخورداری از دو واحد به ظرفیت ۶۰ مگاوات در شمالغربی استان کرمان و در مجاورت شهرستان زرند واقع شده است.
نظرات