همکاری شهرداری با «پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت» در موضوعات شهری

شهردار کرمان خبر داد:
همکاری شهرداری با «پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت» در موضوعات شهری


شهردار کرمان گفت: ارتباط با «پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت» دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای شهرداری مهم است و بسیاری از موضوعات شهری را می‌توانیم از این طریق جلو ببریم.
به گزارش کرمان‌آنلاین، سعید شعرباف، در جلسه‌ای که به‌منظور بررسی زمینه‌های مشارکت با دانشگاه علوم پزشکی کرمان، به‌ویژه در تهیه پیوست اجتماعی و سلامت پروژه‌های شهری، در محل «پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت» دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد، افزود: توانمندی‌ها و اقدامات این پژوهشکده در سطح کشور کم‌نظیر است و حیف است که در کرمان از ترکیب متنوع قابلیت‌های پژوهشی این مجموعه استفاده نشود.
وی یادآور شد: این قابلیت‌ها از دو جهت ارزشمند است؛ اول از نظر ابزارهایی که ایجاد شده که فارغ از محتوا، بسیار کاربردی است و در عرصه‌های مختلف می‌توان از آن بهره جست و دوم به لحاظ محتوا و اندیشه‌سازی که توسط این پژوهشکده انجام می‌شود.
شهردار کرمان با بیان اینکه کار بسیار ارزشمند و در عین حال، پیچیده‌ای در «پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت» در حال انجام است، افزود: ابزارها و تکنولوژی‌های ایجادشده در این پژوهشکده حداقل در چهار مورد، امکان استفاده عملیاتی برای شهرداری را دارد.
شعرباف با اشاره به اینکه کرمان با وجود مرقد مطهر شهادت سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی، ماهیت بین‌المللی پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: برخی از پژوهش‌های پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت درخصوص کشورهای اسلامی می‌تواند مبنای کار ما هم قرار گیرد و شهر کرمان از تبعات آن سود خواهد برد.
وی با بیان اینکه شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی، چندین فرصت همکاری مشترک دارند، افزود: شهرهای موردنظر شهرداری کرمان جهت انعقاد قرارداد خواهرخواندگی، اغلب نیازهای پزشکی و فنی دارند که در این زمینه هم می‌توانیم از قابلبت‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان بهره ببریم.
شهردار کرمان با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های شهرداری کاملاً نوپاست، خاطرنشان کرد: چهار کارگروه در این مرکز تشکیل شده که یکی از این کارگروه‌ها با محوریت سلامت است و می‌توانیم دبیری آن را به یک فرد دانشگاهی از پژوهشکده،
بسپاریم.
شعرباف ادامه داد: بسیاری از موضوعات شهری را از این طریق می‌توانیم جلو ببریم.
وی با تاکید بر اهمیت این ارتباط برای شهرداری، خاطرنشان کرد: شهرداری در مواردی همچون معضلات اجتماعی به‌ویژه در حاشیه شهر نمی‌داند چه برخوردی باید داشته باشد و در این موارد می‌توانیم پروژه‌های کوتاه‌مدتی را جهت همکاری و استفاده از تکنولوژی‌ها و تخصص پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت، تعریف کنیم.
رییس پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست، بیان کرد: مطالعات شاخص این پژوهشکده شامل موضوعاتی ازجمله نشاط اجتماعی، نظام مراقبت شایعه سلامت و سالمندی بوده و اقداماتی ازجمله همکاری در راه‌اندازی رصدخانه سلامت، برآورد اندازه‌های گروه‌های پنهان در جامعه و ایجاد سایت مربوط، راه‌اندازی رشته آینده‌پژوهی در سلامت و بیش از ۲۰ مطالعه آینده‌پژوهی ملی توسط این پژوهشکده انجام شده است.
علی‌اکبر حق‌دوست خاطرنشان کرد: راه‌اندازی کلینیک تله‌مدیسین بیمارستان افضلی‌پور، از دیگر اقدامات انجام‌شده است و قصد داریم تله‌مدیسین زندان را هم راه‌اندازی کنیم.
وی تاکید کرد: برای توسعه باید نگاه جزء به کل داشته باشیم.
رییس پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: در حال آماده‌سازی مدل‌های همکاری با شهرداری هستیم و به‌زودی تفاهم‌نامه با شهرداری به‌روزرسانی خواهد شد.
حق‌دوست افزود: همکاری با شهرداری در زمینه کاهش خطرات و بلایا و همچنین انجام افکارسنجی و نظرسنجی از شهروندان در زمینه‌های مختلف، می‌تواند از دیگر زمینه‌های همکاری پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت با شهرداری باشد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری کرمان

    منبع خبر

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان یک شهرداری در شهر کرمان می باشد

      نظرات