۴۰ درصد از بودجه ۱۴۰۱ معطوف به مسائل زیست محیطی و کاهش آلودگی هوا است
شهردار اصفهان گفت: بیش از ۴۰ درصد از بودجه معطوف به مسائل زیست محیطی، حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بینالملل شورای اسلامی شهر اصفهان، علی قاسم زاده در سی و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، پس از تصویب بودجه ۱۴۰۱ با تقدیر از همه دستاندرکاران تدوین، بررسی و تصویب بودجه اظهار کرد: فضای حاکم بر بررسی بودجه عالمانه بود و ورود اعضای شورا به بررسی بودجه منطبق با اندیشه و تفکر بود و در بحثها هرج و مرج و پراکندگی وجود نداشت.
وی با بیان اینکه نگاه اعضا به حوزه تخصصی خودشان در بررسی بودجه قابل تحسین بود، گفت: هر یک از اعضا در حوزههای تخصصی تمرکز دارند و این نشان میدهد که ما در طول سال نیز در حوزههای تخصصی تحت رصد شورا هستیم.
شهردار اصفهان با تشکر از شهروندانی که در تدوین بودجه به شهرداری اصفهان یاری رساندند، افزود: همکاران ما در شهرداری در محلات حاضر شدند و با مردم گفتوگو کردند و بسته برنامههایی برای ارتقا محلات تهیه شد. این برنامهها منبعث از مشارکت فکری خود مردم است و امید داریم در اجرا نیز شاهد مشارکت مردم باشیم تا همگرایی بین شهرداری، شورای شهر و مردم را در دل محلات را شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه ما ناچار به حرکت به سمت هوشمندسازی هستیم، گفت: برای مبارزه با فساد باید به سوی شهرداری هوشمند حرکت کنیم که این موضوع نیز در بودجه خود را نشان داد.
شهردار اصفهان افزود: توسعه فضاهای تفریحی، تفرجگاهی و فرهنگی شهر نیز از نکات دیگری بود که در بودجه مورد تاکید قرار گرفت. در بودجه ۱۴۰۱ مصوباتی داشتیم که منجر به خلق فضاهای فرهنگی و تفریحی شهر خواهد شد که میتواند شهر ما را نسبت به گذشته از نظر تفریحی غنیتر کند.
وی با اشاره به افزایش سهم مشارکت در تامین درآمدها گفت: تمرکز ما از درآمد تراکم باید به سمت درآمد حاصل از مشارکت برود و در بودجه سال آینده جهش ۱۰۰ درصدی را در این زمینه شاهد هستیم. این تصمیم نیز می تواند نوید بخش اتفاق جدید در حوزه درآمد و اقتصاد شهرداری باشد.
قاسم زاده خاطرنشان کرد: شورا و شهرداری در تصویب بودجه هیچ اصطکاک و رنجش و اختلافی نداشتند و امیدوارم این همدلی و همفکری در اجرای بودجه نیز دیده شود.
وی با بیان اینکه معاونت برنامهریزی شهرداری از همین امروز تدوین و بازبینی برنامه ۵ ساله شهر را شروع کند، گفت: در مدیریت شهری تحولی ایجاد شده که انتظاراتی را موجب میشود که این انتظارات باید در قالب برنامه ۵ ساله که شاخص حرکت ما به سمت آینده است تجلی پیدا کند.
انتهای پیام/
نظرات